9 C
Koprivnica
Nedjelja, 2. travnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
u zatvoru su

Mladi kriminalni par ispred crkve s leđa napao nemoćnu staricu (85), uzeli joj novac, dokumentne i teško je ozlijedili
M

Zbog razbojništva im se 'smiješi' od jedne pa sve do 10 godina zatvora, a zbog teške tjelesne ozljede prema posebno ranjivoj skupini od tri do osam godina zatvora

Ne propustite

Dvoje mladih razbojnika, u starosti 19 i 26 godina, nalazi se u istražnom zatvoru i Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je protiv njih podiglo dvije kaznene prijava, razbojništvo i teška tjelesna ozljeda, zbog slučaja koji se zbio početkom listopada ove godine u dvorištu jedne crkve.

Njihova meta bila je 85-godišnja gospođa, kojoj je 19-godišnjakinja prišla s leđa, dok je 26-godišnji mladić pazio da nitko ne naiđe.

– Okrivljena 19-godišnjakinja snažnim joj je potezanjem pokušala istrgnuti iz ruke torbicu, pri čemu je oštećenica pala na tlo. Nastavila je snažno potezati i uspjela joj je uzeti torbicu s novcem i drugim predmetima, nakon čega je oboje okrivljenika pobjeglo, a oštećena 85-godišnjakinja je zadobila tešku ozljedu u vidu prijeloma nadlaktice – tvrde tužitelji.

Međutim, sreća mladih kriminalaca nije dugo trajala, policija im je ubrzo ušla u trag i od tada se nalaze u istražnom zatvoru, koji im je na prijedlog državnog odvjetništva i produljen, kako ne bi ponovili isto nedjelo. Zbog sveg toga prijeti im prilično rigorozna kazna. Naime, zbog razbojništva im se ‘smiješi’ od jedne pa sve do 10 godina zatvora, a zbog teške tjelesne ozljede prema posebno ranjivoj skupini od tri do osam godina zatvora.

U svakom slučaju, imat će vremena za promisliti o ovome što su napravili.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

MODA NA ULICI

Skockana Sanda u proljeće zakoračila s malo ruža i baš originalnom jaknicom

Usred smo prijelaznog razdoblja kada po običaju spremamo deblju garedrobu, a vadimo tanje odjevne komade. Jutra su prohladna pa...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti