Mladost u Malom Otoku bolja od Imbriovčana sa 4:3

20:46h
0

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 12. kola Prve županijske nogometne lige. U derbiju kola, odigranom u Malom Otoku pred čak oko 550 gledatelja, u kojem su se sastali vodeća Mladost i drugoplasirani Borac iz Imbriovca, pobijedila je malootočka momčad s 4-3.

Za domaćina je dva pogotka postigao Kuzminski te jedan Matijašec, dok su za Borac zabili dva Balaško, od čega jedan auto gol, te po jedan Fažon i Horvat.

U Đurđevcu je Graničar poražen od Osvita iz Đelekovca s 4-0, u Kunovcu je Bratstvo pobijedilo Dravu iz Podravskih Sesveta s 5-1, dok je u Drnju Tomislav poražen od Miklinovca 1-3.

Viktorija iz Vojakovca pobijedila je Sabariju iz Subotice Podravske 3-2, Graničar iz Legrada osvoji je sva tri gostujuća boda pobijedivši momčad Ferdinandovca 2-0, u Peterancu je Panonija pobijedila Mladost iz Koprivničkih Bregi 2-1, dok je u Herešinu Omladinac Sloga pobijedila Tehniku 2-0.

Nakon 12 kola i dalje je vodeća Mladost iz Malog Otoka, koja sada ima 33 boda, četiri više od drugoplasiranog Borca iz Imbriovca, dok se na trećem i četvrtom mjestu s a po 25 bodova nalaze Osvit iz Đelekovca i Graničar iz Legrada.

DRUGA ŽNL (12. kolo)

Starigrad – Tomislav Sv. Ivan Žabno 4-3

Hrv. Bojovnik Mokrice Miholečke – Hlebine 7-0

Prugovac – Mičetinac 3-2

Drava Novigrad Podravski – GOŠK Gotalovo 1-2

Ratar Miholec – Močile 0-4

Gornja Rijeka – Reka 2-1

Jadran-Galeb Koledinec – Podravec Torčec 0-0

Ljestvica

1. Močile 33

2. Prugovac 27

3. Drava , Novigrad Podravski 26

Izvor: www.radio-koprivnica.hr

čitam...