23 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Besplatni seminar HGK

Mnogi gospodarstvenici i poduzetnici učili o novostima, nedoumicama i poteškoćama u poreznom sustavu
M

Više od 70 predstavnika tvrtki prisustvovalo je ovom besplatnom seminaru koji je organizirala HGK

Ne propustite

U Županijskoj komori Koprivnica u u petak je održan seminar o godišnjim financijskim izvještajima, porezu na dobit i aktualnostima u porezu na dodanu vrijednost koji je izazvao veliki interes članica s područja Koprivničko-križevačke i okolnih županija.

Više od 70 predstavnika tvrtki prisustvovalo je ovom besplatnom seminaru koji je organizirala HGK kako bi se pomoglo članicama u prevladavanju poteškoća i nedoumica u novostima u sustavu oporezivanja.

Predavači na seminaru bili su ovlašteni porezni savjetnici dr.sc. Paško Anić Antić, koji je govorio o prijavi poreza na dobit i financijskim izvještajima za 2016. godinu kao i novostima koje se tiču GFI-a u 2017. godini te mr.sc. Miljenka Cutvarić koja je prezentirala izmjene Zakona i Pravilnika o PDV-u.

Nakon izlaganja potkrijepljenih primjerima iz prakse, predavači su odgovorili i na brojna pitanja polaznika seminara koja su se odnosila na svakodnevno poslovanje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

STANJE U STOČARSTVU

FOTO Veljko i Danijela u svom selu jedini uzgajaju krave: Proizvodnja mlijeka postala je skup sport

Nedaleko Đurđevca smjestilo se poznato naselje Sveta Ana, čija Vodenica privlači brojne turiste i zaljubljenike u prirodu Veljko i Danijela...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×