20.2 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Dani tehničke ispravnosti

Motociklisti, besplatno provjerite svoje jurilice
M

Ne propustite

Akcijom se želi povećati tehnička ispravnost mopeda, motocikala i ostalih vozila L kategorije u koju spadaju motocikli s bočnom prikolicom, motorni tricikli, laki četverocikli i četverocikli.

Od ovog utorka u organizaciji Hrvatskog Autokluba, Centra za vozila Hrvatske i stanice za tehnički pregled vozila provodi se preventivno – sigurnosna akcija “Dani tehničke ispravnosti motocikala 2016”.

Akcijom se želi povećati tehnička ispravnost mopeda, motocikala i ostalih vozila L kategorije u koju spadaju motocikli s bočnom prikolicom, motorni tricikli, laki četverocikli i četverocikli. Osim tehničke ispravnosti namjera organizatora je osvješćivanje vozača ovakvih vozila o važnosti korištenja zaštitne opreme i sigurnog ponašanja u prometu.

“Tijekom provedbe preventivno – sigurnosne akcije „Dani tehničke ispravnosti motocikala 2016.“ vlasnici odnosno vozači mopeda i motocikala mogu svojim vozilima pristupiti besplatnom preventivnom tehničkom pregledu u bilo kojoj stanici za redovni tehnički pregled vozila u Republici Hrvatskoj”, priopćili su iz koprivničko-križevačke policije.

Dodali su i da “preventivni tehnički pregled ne zamjenjuje redovni tehnički pregled kojem podliježu vozila L kategorije poradi produljenja valjanosti prometne dozvole ili poradi registracije, te da će se redovni tehnički pregledi naplaćivati.”

Preventivno-sigurnosna akcija trajat će do 2. travnja a može se obaviti u bilo kojoj stanici za tehnički pregled vozila na području Republike Hrvatske.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

4. NL BJ-KC-VT

Tehničar razbio Garić i osigurao titulu prvaka, Kloštrani uzeli sve u Legradu

Danas se odigralo pet utakmica 4. nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, a uzbuđenja nije nedostajalo. Tehničar je igrao važnu utakmicu u Garešnici...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×