22.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Mršić odgovara oporbi: „Prozivate nas za agencije za koje ste i sami dali podršku“
M

Ne propustite

Iako čelnike Grada Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije dijeli tek središnji gradski park, ljubav između njih nikako da procvijeta, a gotovo svakodnevno smo svjedoci raznih političkih podmetanja i nerazumijevanja. Nakon što su se napokon smirile tenzije oko izglasavanja županijskog proračuna, nedavno je krenula nova svađa, ovoga puta oko osnivanja i funkcioniranja Regionalne agencije Sjever te Agencije za društveno poticanu stanogradnju Grada Koprivnice.

Naime, župan Darko Koren, ali i ostali članovi oporbe (HSS i HDZ), nedavno su prozvali gradonačelnika Zvonimira Mršića kako je svojim stranačkim kolegama Darku Ledinskom i Marinku Bagariću osnovao, odnosno izmislio agencije u kojima su postavljeni za ravnatelje. 

Imun na prozive iz redova oporbe nije ostao ni koprivnički gradonačelnik Mršić tako da je medijima dostavljena preslika dokumentacije o osnivanju agencija. Mršić je također naglasio da je pomalo smiješno da ih iz Županije prozivaju zbog tih stvari jer među mnogobrojnim podrškama koje su dobili za te agencije i projekte bila je i ona Koprivničko-križevačke županije.

– Zbog učestalog iznošenja neistina i obmanjivanja javnosti od strane župana Koprivničko-križevačke županije gospodina Darka Korena, a radi objektivnog i točnog informiranja u pogledu osnivanja i funkcioniranja Regionalne agencije Sjever te Agencije za društveno poticanu stanogradnju Grada Koprivnice prilažem ovu dokumentaciju kako bi se svi građani mogli sami uvjeriti tko je u pravu – stoji u gradonačelnikovu priopćenju.

U nastavku teksta prilažemo dokumentaciju o osnivanju agencija koju je poslao gradonačelnik Mršić. 

8. priopćennje – osnivanje i funkcioniranje – REA, APOS.pdf [720kb]
Min. gospodarstva – ocjena suglasnosti – REA.pdf [218kb]
Odluka o osnivanju – APOS.pdf [417kb]
Rješenje – APOS.pdf [222kb]
Zaključak o prihvaćanju sporazuma – osnivanje –  REA.pdf [110kb]
Županija – pismo potpore – REA.pdf [110kb] 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svega ima!

FOTO Tradicionalni sajmeni dan u Đurđevcu privukao mnoštvo kupaca i prodavatelja: “Tri stvari jedan euro, biraj!”

Đurđevcom je danas u prijepodnevnim satima odzvanjao zvuk cjenkanja, ali i ekskluzivnih ponuda kao što su "biraj, tri za...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×