Muzej anđela slavi treći rođendan

20:12h
0
Ilustracija

Muzej anđela ove godine slavi svoj treći rođendan! U slavljeničkom duhu, objedinit će se dva značajna događaja – sam rođendan Muzeja (13. svibnja) i Europski dan muzeja (17. svibnja), a proslava će biti popraćena novim postavom u Muzeju anđela, svjetlosnom instalacijom i glazbom u Rajskom vrtu te prigodnim plesom anđela Varaždinskih mažoretkinja. Kao i prijašnjih godina, na proslavu, koja će se održati u subotu, 17.05.2014., dobrodošli su svi!

Novi postav Muzeja anđela u kojem se nalaze i najnoviji Anđeli dobiveni od posjetilja širom svijeta, javnosti će biti dostupan od jutarnjih sati, dok će svjetlosna instalacija i ples anđela biti u popodnevnim satima, točnije od 18 sati nadalje. 

Već prepoznatljiv, ali svakako jedinstven i zanimljiv rad Željka Prsteca nesumnjivo će privući stare i nove zaljubljenike u anđele na adresu Kranjčevićeva 14, stoga navratite u subotu i proslavite treći rođendan jedinog muzeja u koji dolaze anđeli iz svih krajeva svijeta. Početak proslave i ujedno predstavljanje novog postava zakazano je za 18,00 sati.

Novi postav Muzeja anđela za razgledavanje će biti dostupan do ljetnih mjeseci!