Na Beer Pong odazvalo se 300 posjetitelja, a pobjedili su Gospodari prstenova

18:39h
0
foto: Mateo Alečković

foto: Mateo AlečkovićPan Beer Pong, održan na sam Badnjak u društvenom domu na Vinici, prošao je još bolje od očekivanja organizatora, koprivničke udruge STROBO.

Ovo nesvakidašnje natjecanje u ispijanju pive posjetilo je 300-tinjak uzvanika, a božićni party nakon proglašenja pobjednika trajao je do dugo u noć. Pivo se točilo u hektolitrima, a najuspješnija u bacanju ping pong loptica u čaše piva bila je ekipa Gospodari prstenova Marko Podrug i Tomislav Međimurec. Ovi su pobjednici očito uspjeli napiti svoje protivnike, jer čaše koje su pogodili, protivnička ekipa je morala popiti, a ispadale su one ekipe koje su prve ostale bez piva.  Drugo je mjesto osvojila ekipa Cigani Danny Zbodulja i Tibor Kasaš, a treće Mrvice – Dominik Hanžek i Filip Borovac. U natjecanju, koje je prvi puta održano u Koprivnici, sudjelovalo je 10 ekipa, a nakon proglašenja, Xmas Party se nastavio uz domaće dj-e.

Ovaj je event održan u organizaciji istih ‘krivaca’ za ovogodišnji Backyard party – tulum na koji su svi poznati. Ovi dečki u sklopu novoosnovane Udruge za promicanje urbane kulture i dalje namjeravaju ovakvim i sličnim događanjima uveseljavati mlađe, ali i one malo starije naraštaje željne dobrog provoda.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Medijski pokrovitelj Beer Ponga je Koprivnica.net.

VELIKA FOTOGALERIJA

čitam...