19.3 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Kakve scene

Na “Hodu za život” predsjednica udruge mahala tuđom bebom, majka vikala “Glava, glava!”
N

Alberta Vrdoljak, predsjednica udruge Betlehem Zagreb, održala je govor u kojemu je, između ostaloga, pozvala na pozornicu ženu koja je govorila o prisiljavanju na pobačaj

Ne propustite

U Zagrebu se danas održao “Hod za život” pod geslom “Glas rođenih za život nerođenih”, a prisutni su svjedočili prilično šokantnoj sceni.

Alberta Vrdoljak, predsjednica udruge Betlehem Zagreb, održala je govor u kojemu je, između ostaloga, pozvala na pozornicu ženu koja je govorila o prisiljavanju na pobačaj, piše Telegram.

– Znate li da su mene u 21. stoljeću u ordinaciju zatvorila dva liječnika i vlastita majka u centru Zagreba i prisiljavala na pobačaj? Ali udruga Betlehem je ovdje i mali David se rodio – rekla je ona i pokazala malog dječaka.

Nakon toga je Vrdoljak uzela Davida u ruke i podigla ga u zrak, a bebi je glava pala unatrag. Dok je publika navijala, majka Ivana par puta je viknula predsjednici udruge ”Glava, glava!”, piše Telegram.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvaja

Prozračni outfit na lijepoj Koprivničanki je za peticu, ovako izgleda look rođen za ljeto

Da je počelo ljeto možemo vidjeti na svakom koraku - ne samo da je nama vruće, već se i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×