15.4 C
Koprivnica
Nedjelja, 26. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U KOPRIVNICI

Na javnoj tribini upoznajte se o kretanju ovisnosti, kako prepoznati problem i potražiti pomoć
N

Tribina se organizira u sklopu projekta Trening životnih vještina za prevenciju ovisnosti o alkoholu, kockanju i novim tehnologijama kod djece i mladih

Ne propustite

Javnu tribinu Ovisite o sebi, ne o psihoaktivnim tvarima organizira Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Klub liječenih alkoholičara “Centar” Koprivnica s ciljem senzibilizacije javnosti za teme ovisnosti.

Tribina će se održati sutra u 18 sati u prostoru Gradske vijećnice.

– Predavanje će održati Zoran Zoričić, psihijatar adiktolog KBC-a Sestre Milosrdnice u Zagrebu koji će predstaviti recentna kretanja u ovisnostima te kako prepoznati problem i potražiti pomoć – ističu u pozivu te dodaju da je ulaz na javnu tribinu slobodan za sve zainteresirane.

Dodajmo se tribina organizira u sklopu projekta Trening životnih vještina za prevenciju ovisnosti o alkoholu, kockanju i novim tehnologijama kod djece i mladih Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i partnera Kluba liječenih alkoholičara.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Maturalna večer

FOTO/VIDEO Maturanti u glamuroznim svečanim haljinama i odijelima pripremili se za svoju večer, pogledajte tu ljepotu

Još jučer su "norili", a danas su križevački maturanti u prekrasnim haljinama i odijelima dočekali svoju maturalnu večer. Maturanti križevačke...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×