Na Kantridi bez Posavca i Rogulja, upitan i Poldrugač

11:50h
0
090424-poldi-m

Slaven Belupo nastupit će oslabljen u derbiju 28. kola Prve HNL s Rijekom na Kantridi. Treći žuti karton na utakmici s Varteksom dobili su Kaja Rogulj i Srebrenko Posavec, a osim njih trener Mile Petković ne može računati ni na oporavljenika Kristijana Čavala. Vrlo je vjerojatno da će Rijeku propustiti i njen bivši igrač Nikola Šafarić, koji se još nije oporavio od ozljede skočnog zgloba, a najnoviji problem vezan je uz kapetana Dalibora Poldrugača.

On je u posljednjim trenucima dvoboja s Varteksom dobio lakši potres mozga, pogodila ga je lopta koju je snažno opalio Brezovec, pa je upitan i Poldrugačev nastup pod stijenama. Očekuje se da će Rogulja zamijeniti Lapić, u vezi bi umjesto Posavca mogao zaigrati Bilen, dok je za poziciju zadnjeg veznog umjesto Poldrugača alternativno rješenje Kamerunac Nicolas Nynkeu.

– Ukoliko Poldrugač ne bude sto posto spreman, nećemo riskirati. Unatoč izostancima, nećemo kukati, od svih igrača očekujem da daju maksimum kako bismo ostali neporaženi na Kantridi – rekao je trener Petković.

 

čitam...