28.8 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Na koprivničkom malonogometnom turniru nastupa 12 momčadi
N

Ne propustite

Na malonogometnom turniru „Koprivnica 2011.” koji će se u organizaciji Zajednice športskih udruga grada Koprivnice održati na terenu s umjetnom travom Gradskog stadiona sudjelovat će 12 momčadi koje će biti podijeljene u dvije skupine.

U skupinu A svrstani su: Zona tri. Ekokem, Lucky bar, Fenix, Caffe bar 048 Fokus i Restoran Klas, a skupinu B čine: NK Romantičari, Caffe bar Joker, Kopačka, Ferostroj, Niba tours i Caffe bar Cinober.

Početak natjecanja je u ponedjeljak, 4. srpnja, a sastaju se:

19:00 Zona tri – Restoran Klas
19:40 Ekokem – Caffe bar 048 Fokus
20:20 Lucky bar – Fenix
21:00 NK Romantirači – Caffe bar Cinober
21:40 Caffe bar Joker – Niba tours
22:20 Kopačka – Ferostroj

Utakmice po skupinama igraju se ponedjeljkom, srijedom i petkom (6., 8., 11. i 13. srpnja), četvrtfinale je u petak, 15. srpnja, dok će se u subotu, 16. srpnja odigrati utakmice polufinala i finala.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bolenov dravski put

FOTO Predstavljen projekt izgradnje interpretacijskog centra u Goli, gradit će se pristanište na Dravi, razvijati turističke atrakcije i održivi oblici turizma

Početna konferencija projekta Interpretacijski centar Bolenov dravski put okupila je u prostorijama Koprivničko-križevačke županije dionike ovog važnog projekta za...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×