-4.4 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ZAVRŠNA SVEČANOST

Nacionalni natječaj za hrvatsku vinsku fotografiju i ove godine privukao velik broj profesionalaca i amatera
N

Svečanost će biti održana u velikoj dvorani Hrvatskoga doma u Križevcima, a početak je u 18 sati. Organizatori su Društvo za očuvanje križevačke baštine "Križevački štatuti" i Grad Križevci.

Ne propustite

Nacionalni natječaja za hrvatsku vinsku fotografiju priveden je kraju, a na njega su se javljali profesionalni fotografi i amateri s fotografijama na temu vinarstva, vinogradarstva i podrumarstva.

- Oglas -

Po natječaju je stručni ocjenjivački sud, u kojem su bili hrvatski profesionalni fotografi Goran Matošević kao predsjednik, Bernard Čović i Josip Mišo Lišanin, izabrao 36 fotografija koje će biti objavljene u fotokatalogu, a te iste fotografije objavljenje su na Facebook stranici Društva za očuvanje križevačke baštine “Križevački štatuti”.

Tako su od 24. prosinca 2022. pa sve do 6. siječnja 2023. posjetitelji spomenute stranice svojim glasovima odabrali nagradu publike.

Dodjelom nagrada stručnoga ocjenjivačkog suda i publike te predstavljanjem fotokataloga “Kapi vinske ljubavi”, u Križevcima će uoči Vincekova u subotu 21. siječnja biti održana završna svečanost 2. Nacionalnog natječaja za hrvatsku vinsku fotografiju.

- Oglas -

Istu večer bit će predstavljeni i “Križevački štatuti”, najpoznatije hrvatske vinsko-pajdaške regule.

Svečanost će biti održana u velikoj dvorani Hrvatskoga doma u Križevcima, a početak je u 18 sati. Organizatori su Društvo za očuvanje križevačke baštine “Križevački štatuti” i Grad Križevci.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

PRESLATKA!

Osmijehom oborila s nogu sve oko sebe, energija iz nje jednostavno pršti! Pogledajte ovu ljepoticu

Kad ju čovjek ugleda dođe mu da se momentalno nasmiješi i kaže joj "Bok!", iako nam se nije ni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti