Nagradna igra // Valentinovo u Koprivnici // Massimo najavio veliki spektakl

12:14h
0
140211-Massimo-Valentinovo

Nakon punih 17 godina, kada je posljednji put nastupio u ovom kraju, Massimo će 16. veljače (19h) održati koncert u Koprivnici. Svi koji željno iščekuju glazbenu čaroliju s potpisom Massima i benda, imat će priliku uživati u pjesmama s Massimovog aktualnog studijskog albuma “Dodirni me slučajno”, kao i pjesamama koje su obilježile njegovu, sada već tri desetljeća dugu karijeru.

– Roditelji mog prijatelja iz djetinjstva, Jadranka Petija, su iz Koprivnice i jednom sam tamo dočekao novu godinu. Bilo je to ranih 80-ih i baš smo doživjeli pravi zimski pejzaž naivnog slikarstva. Po tome mi je Koprivnica ostala u srcu – kazao je Massimo uoči koncerta u Koprivnici.

Nakon što je dvije godine zaredom dupkom punio Tvornicu kulture u Zagrebu, zatim rasprodao pulsku Arenu, pred Massimom i bendom su novi izazovi – mini koncertna turneja u povodu Valentinova. U Koprivnici nastupa nakon koncerta u zagrebačkom Domu sportova i prije koncerta na splitskim Gripama. Konstanta u njegovom nastupu je vrhunski nivo muziciranja, a produkciju sa svojim timom suradnika pomno priprema za svaki koncert i publici uvijek nastoji pružiti još bolji audio/vizualni doživljaj.

Massimu i autoru pjesme “Suze nam stale na put”, Predragu Martinjaku P’Eggyju, Institut hrvatske glazbe nedavno je dodijelio nagradu Ultimativni broj 1 za spomenutu pjesmu, koja se na vrhu HR TOP 40 liste zadržala punih 19 tjedana čime je postala apsolutni rekorder domaćeg etera.

“Suze nam stale na put”, Iz jednog pogleda”, “Dodirni me slučajno”, “Tišina”, “Dijete u meni”, „Sjaj u tami”, “Stranac u noći”… samo su neke od sjajnih skladbi koje će Massimo izvesti u Koprivnici u nedjelju, 16. veljače.

Ne sumnjamo – bit će to noć za pamćenje! Pogotovo, uzmemo li u obzir da je zadnji put u Koprivnici gostovao prije punih 17 godina.

POŽURITE S KUPNJOM ULAZNICA U PRETPRODAJI !!!

Cijena ulaznice je 70 kn u pretprodaji, a na dan koncerta 90 kn.

KOPRIVNICA – Šareni dućan, Ivana Generalića 3

LUDBREG – Radio Ludbreg, Trg Sv. Trojstva 19

VIROVITICA – Kavana „Nova”, Trg kralja Tomislava 8

VARAŽDIN – Caffe bar “Lavra”, Gajeva 17

KRIŽEVCI – “Art Rock Caffe”, A.G.Matoša 3

ĐURĐEVAC – Hotel „Picok”, Trg Svetog Jurja 6

Medijski pokrovitelj: Koprivnica.net

NAGRADNA IGRA

U suradnji s organizatorom poklanjamo vam tri ulaznice. Ovaj put imamo i nagradno pitanje: Koliko godina glazbene karijere je Massimo proslavio prošle godine?

Sve što treba je poslati svoje podatke (ime, prezime, adresu i telefon) i odgovor na nagradno pitanje na našu adresu nagradna@koprivnica.net s naslovom “Za nagradnu igru – Massimo” zaključno do četvrtka u 12 sati kada ćemo imena dobitnika objaviti i obavijestiti. Dobitnici će ulaznice moći podići na adresi redakcije Ivana Generalića 3/1 u Martinovki u petak od 08-16 sati. Sretno!

DOBITNICI IZVUČENI !!

1. Jelena Švegović, Hlebine
2. Domagoj Lončar, Koprivnica
3. Anita Šamonik, Botovo

{webplayer video=http://www.youtube.com/watch?v=2Xy7l0j9L7g type=youtube}