Nagradna igra // Vodimo vas na utakmicu mlade reprezentacije Hrvatske u Koprivnici!

16:41h
0
Među kandidatima za nastup protiv Gruzije je i igrač Slavena Belupa Petar Brlek // Foto: Hrvatski nogometni savez

Pred nama je reprezentativni nogometni tjedan u kojem će Vatreni na dva daleka gostovanja, u Azerbajdžan i Norvešku. Mlada reprezentacija počinje novi kvalifikacijski ciklus utakmicom s Gruzijom ovog četvrtka (3. rujna) u Koprivnici.


Susret se igra na Gradskom stadionu s početkom u 16 sati, a mladi hrvatski reprezentativci smješteni su u đurđevačkom hotelu Picok te će u utorak u 17 sati na koprivničkom travnjaku imati službeni trening.

Izbornik Nenad Gračan na raspolaganju ima najbolje mlade hrvatske igrače, a očekuje se da će, između ostalih, od početka nastupiti Alen Halilović, Mario Pašalić, Marko Rog i Ante Ćorić.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se nabaviti u pretprodaji na blagajni Gradskog stadiona u Koprivnici u utorak i srijedu od 14 do 16 sati te u četvrtak od 13 sati.

Izbornik mlade reprezentacije Hrvatske Nenad Gračan // Foto: Hrvatski nogometni savez

U suradnji s Hrvatskim nogometnim savezom i suorganizatorom utakmice Slavenom Belupom, za naše čitatelje pripremili smo nagradnu igru u kojoj će petoro najsretnijih dobiti po dvije ulaznice.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je poslati poruku na adresu nagradna@koprivnica.net u kojoj ćete navesti barem trojicu mladih reprezentativaca koji su pozvani za ovu utakmicu Hrvatske U-21 vrste, te svoje osobne podatke (ime i prezime, adresa).

Nagradna igra traje do utorka, 1. rujna u 20 sati, a imena sretnih dobitnika objavit ćemo u večernjim satima na našem portalu. Ulaznice ćete moći podići u srijedu u prostorijama Slavena Belupa, a o detaljima ćemo dobitnike naknadno obavijestiti.

Sretno!

čitam...