Izbor za miss supranational

Najljepša djevojka u županiji Nina Bojanović: Bila sam šokirana pobjedom i izvan sebe, ovo je bilo nezaboravno iskustvo

Sada je čeka i finale izbora na kojemu će predstavljati našu županiju, zbog čega je i vrlo uzbuđena.

21:00h
0
Foto: Irma Vargić

Nina Bojanović, 18-godišnja učenica Srednje škole u Koprivnici, u subotu je u Križevcima okrunjena za Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije.

Za titulu se izborila s osam ostalih djevojaka, a kao prva i druga pratilja završile su Patricija Markač i Vanja Konfic. Kako nam je rekla, pobjeda joj je bila veliko iznenađenje.

– Osjećaji su bili pomiješani kada su me proglasili kao pobjednicu, bila sam šokirana i izvan sebe. Čak ni nakon prospavane noći dojmovi se nisu slegli – priznaje nova missica.

Izbor za Miss bio joj je nezaboravno iskustvo.

– Izbor za Miss Supranational je jedno veliko iskustvo za mene. Sve djevojke s kojima sam se natjecala za titulu su mi prirasle srcu i stvarno smo si bile međusobno velika podrška – sretna je Nina.

Pozitivno su je iznenadili komentari koje je dobila nakon izbora, a sve ju to potiče da se ipak okuša u onome što već dugo želi.

– Uvijek sam se htjela iskušati u modelingu ,ali nisam imala hrabrosti za to. Nakon izbora dobila sam jako puno pozitivnih komentara koji su me ugodno iznenadili. Imam veliku potporu od svoje obitelji, prijatelja i dečka, te sam sigurna da ću razmisliti o bavljenju modelingom u budućnosti – kaže nam Nina.

U slobodno vrijeme Nina voli čitati i crtati, opisuje se kao optimistična i kreativna osoba, a želja joj je upisati učiteljski fakultet kako bi predavala engleski i postati dizajnerica.

No, prije svega toga, sada je čeka i finale izbora na kojemu će predstavljati našu županiju, zbog čega je i vrlo uzbuđena. Želimo joj sreću!

Foto: Irma Vargić
Foto: Irma Vargić
Foto: Irma Vargić
Foto: Irma Vargić
Foto: Irma Vargić
Foto: Irma Vargić
Foto: Irma Vargić
Foto: Irma Vargić
Foto: Irma Vargić

čitam...