Preglup i pregluplji

Nasmijte se nezgodama Harryja i Lloyda u nastavku jedne od najpoznatijih hit-komedija

14:30h
0
Ilustracija // Ljetno kino pod zvijezdama u Koprivnici // Foto: Matija Gudlin

Od početka zajedničkih avantura Lloyda Christmasa i Harryja Dunnea prošlo je već 20 godina, no njih su dvojica i danas jednako blesava, a njihovim se zgodama i nezgodama možete nasmijati sutra u koprivničkom Gradskom parku.

Sutra navečer u koprivničkom se Gradskom parku sprema još jedna filmska projekcija u sklopu Ljetnog kina pod zvijezdama, a ovoga puta na repertoaru je nastavak svima dobro poznatog humorističkog hita Glup i gluplji.

Naime, s početkom u 20.30 sati možete pogledati komediju – Preglup i pregluplji, u kojoj se Jim Carrey i Jeff Daniels vraćaju na filmska platna kao legendarni Lloyd Christmas i Harry Dunne. 

Dečki se ovoga puta upuštaju u potragu za djetetom za koje Harry nije znao da postoji i koje mu, s obzirom na to koliko je smotan, nikad i nije trebalo povjeriti na skrb.

Iako je od početka njihovih avantura prošlo već 20 godina, njih se dvojica nisu nimalo promijenila – pa i ovoga puta možemo očekivati pregršt gluposti, nezgoda i humorističnih situacija.

Već klasično – ponesite dekice, hranu, sok, pa i čaj i nasmijte se zgodama, a prvenstveno nezgodama ovog simpatičnog dua. No, u slučaju lošeg vremena projekcija će biti odgođena, o čemu ćemo vas pravovremeno obavijestiti.