17.6 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Nastavljen rast nezaposlenosti // U srpnju na Zavodu 131 osoba više
N

Ne propustite

U mjesecu koji je iza nas Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Križevci, opet bilježi porast broja nezaposlenih osoba.

U odnosu na lipanj na Zavodu je 131 osoba više. Gledano po ispostavama, najveći porast broja nezaposlenih bilježi đurđevačka ispostava, i to za 59 osoba. Slijede Križevci sa 39 osoba više, te koprivnička ispostava, s 33 nezaposlena više u odnosu na lipanj.

Od početka godine poslodavci su prijavili 2.226 potreba za radnicima, što je u odnosu na isto lanjsko razdoblje manje za 3,3 posto, a na Zavod su se u istom vremenskom razdoblju prijavile 4784 osobe, što je pak više za 90 osoba u odnosu prošlu godinu.

Djelatnosti koje su u srpnju tražile najviše radnika su prerađivačka industrija, trgovina, popravak motornih vozila i motocikala, zdravstvena zaštita i socijalna skrb, javna uprava i obrana, obvezno socijalno osiguranje, pružanje smještaja te pripreme i usluživanja hrane, obrazovanje, građevinarstvo, a na začelju su stručne, znanstvene i tehničke djelatnosti.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U susjedstvu

UPRAVO Muškarac nožem na smrt izbo starijeg, ženu razrezao, u bolnici je

​Kako upravo doznajemo, danas  oko 17.25 sati dogodilo se strašno ubojstvo. Naime, policija navodi kako se ubojstvo dogodilo u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×