Naučite kako upravljati stresom i savladajte vrijedan menadžerski alat

08:26h
0

Učilište Mentor Osijek u suradnji s tvrtkom Eurho Consulting organizira Croatian tour „Stres menadžment, upravljanje promjenama i rješavanje konflikata u timu”.

Seminar se tako održao već u Zadru i Splitu, a danas, 21. veljače će se održati u Varaždinu, 22. veljače u Zagrebu, 28. veljače u Puli te 1. ožujka u Rijeci.

Ciljevi seminara su skrenuti pozornost na važnost razvijanja vještine upravljanja stresom koja je vrijedan menadžerski alat. Upoznavanje s uzrocima, suočavanjem i prevencijom stresa zaposlenih u organizacijama, kao ozbiljnim, rizičnim faktorom koji utječe na smanjenu produktivnost zaposlenih, njihovo zdravlje i lošu radnu klimu. Prepoznati i uspješno svladati sve izazove koje sobom nosi neumitno sučeljavanje s promjenama u organizaciji i poslovanju poduzeća. Uvidjeti važnost upravljanja konfliktima, saznati

što je bit konfliktne situacije, spoznati kako se upravlja konfliktima, naučiti kako se efektno rješavaju konflikti, kako procijeniti i unaprijediti osobne sposobnosti te unaprijediti komunikaciju u vašoj organizaciji.

Seminar je namijenjen voditeljima odjela, direktorima poduzeća, poduzetnicima orijentiranim k uspješnom rukovođenju timom, vremenom ali i samim sobom, vlasnicima malih i srednjih poduzeća te svima onima koji žele biti učinkovitiji i uspješniji.

Cijena seminara iznosi 690 kuna po osobi, a na cijenu se ne obračunava PDV. Cijena uključuje seminar, sve materijale, individualno savjetovanje na seminaru, te 20 posto popusta na sve usluge tvrtke Eurho Consulting u periodu od 12 mjeseci. Za polaznike seminara osigurani su materijali sa seminara, a po njegovom završetku, polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o pohađanju seminara.

Da bi se osiguralo mjesto na seminaru, potrebno je ispuniti prijavnicu i nakon primljenog predračuna uplatiti navedeni iznos na račun.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW