KAKAV JE TO ČOVJEK

Nepoznati monstrum u dvorištu obiteljske kuće u Hlebinama ustrijelio dva zlatna retrivera

Prošle godine s lanca je već nestao jedan pas kojega nikada nisu pronašli, dok su prije mjesec dana ista dva retrivera otrovana, kao i kuja crnog njemačkog ovčara koja je, pritom, uginula.

19:23h
0
Foto: Čitatelj

Cijela jedna obitelj iz Hlebina kasno sinoć bila je u strahu. Kako nam javlja čitatelj, nepoznati monstrum ušetao je u dvorište obiteljske kuće i ustrijelio dva zlatna retrivera, stara otprilike osam mjeseci.

Vlasnici su roditelji našega čitatelja, a pse su nabavili ponajprije zbog njegove sestre te malene nećakinje.

– Jedan je pronađen kod putnih vratiju, jer je ondje uvijek spavao, a drugi na vrtu. Možda je trčao za tim čovjekom. Osoba koja uđe u nečije dvorište i ubije pse, sposobna je ubiti i čovjeka. To je kao prijetnja obitelji – govori šokirani čitatelj.

I to nije prvi uznemirujući slučaj. Naime, prošle godine s lanca je već nestao jedan pas kojega nikada nisu pronašli, dok su prije mjesec dana ista dva retrivera otrovana, kao i kuja crnog njemačkog ovčara koja je, pritom, uginula.

– Odrasli su s malom djecom, spavali po cijeli dan. Nikada nikoga nisu ugrizli, a bili su toliko lijeni da si mogao na njih poslagati igračke. Kada bi jedan otišao, drugi je jaukao za njim – tvrdi.

Obavijestili su policiju te veterinara koji je, govori, potvrdio kako su iz neposredne blizine ubijeni puškom flobert. Teško je uopće pronaći riječi za postupak pojedinca kojega se ne može nazvati čovjekom.

– Nikada se nikome nismo zamjerili – dodaje utučeni čitatelj.

Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj

čitam...
Loading...