13.7 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SKUPŠTINA

Nesebičan rad i podrška donijeli su Davoru Mikliću priznanje Kulturne udruge Tomislav Franjić
N

Predsjednik Udruge Hrvoje Mlakar zahvalio se članovima na uloženom trudu i radu.

Ne propustite

Redovna izvještajna skupština Kulturne udruge Tomislav Franjić Kalinovac održana je u subotu u društvenom domu.

Kroz iznošenje izvještaja o radu i financijama, vidljivo je kako je Udruga, koja djeluje kroz četiri sekcije, prošle godine imala 41 nastup, sudjelovala na festivalima amaterskih kazališta, a tamburaški orkestar drugu godinu zaredom predstavljao je Koprivničko-križevačku županiju na državnoj smotri, osvojivši brončanu plaketu. Među ostalim, ističu se organizacija Novogodišnjeg koncerta i manifestacije Ivanje v Kalnovcu. Istaknimo kako je Davor Miklić za nesebičan rad i materijalnu podršku primio zahvalnicu koju dodjeljuje Upravni odbor.

Predsjednik Udruge Hrvoje Mlakar zahvalio se članovima na uloženom trudu i radu. Spomenimo kako su se među brojnim gostima našli načelnik općine Kalinovac Danijel Zvonar i predsjednik Općinskog vijeća Mladen Orešić te predstavnici nekolicine udruga i društava.

Foto: Općina Kalinovac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dobro je znati

Donosimo sedam savjeta kako da tulipani u vazi ostanu lijepi čak deset dana

Nijedno cvijeće ne priziva proljeće tako kao buket divnih, svježih tulipana. Tulipani su otporne biljke i mogu izdržati u vazi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×