NEISPUNJENA OBEĆANJA

Nezadovoljni Draganovčani ciljaju na ironiju, točno u podne svečano će “otvoriti” prometnicu prema Žlebicama

Predsjednik MO-a Zlatko Hiržin ispričao je o čemu su razgovarali s gradonačelnikom Mišelom Jakšićem na sastanku održanom u utorak.

11:52h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Mještani Draganovca posljednji miran prosvjed ispred Gradske vijećnice održali su krajem veljače. S predsjednikom Mjesnog odbora Zlatkom Hiržinom okupili su se prije sjednice Gradskog vijeća, nezadovoljni obećanjima Gradske uprave.

Novu akciju održat će danas u 12 sati kada će svečano “otvoriti” prometnicu u Reki, odnosno dionicu prema naselju Žlebice. Očigledno, a što nam je Hiržin potvrdio, riječ je o ironiji s obzirom na dosadašnje događaje i, dakle, neispunjena obećanja. Naime, već su negodovali da će se čak i cesta prema naselju Žlebice asfaltirati prije ulica u njihovom mjesnom odboru.

Ujedno je potvrdio kako se s gradonačelnikom Koprivnice Mišelom Jakšićem sastao u utorak.

– Razgovarali smo o svim problemima koje imamo na području Draganovca. Što se tiče javne rasvjete, rečeno nam je da će biti postavljena do kraja godine, a glede asfaltiranja nismo dobili konkretan odgovor kada će se raditi, u kojoj ulici niti na koji način, odnosno hoće li biti asfalt ili podloga kao na Vinici. Ali, rekli su da će se ove godine raditi u Draganovcu. Dali smo prijedlog vezan uz autobusnu stanicu u Ulici Sveti Vid, a to je da se, ako ne može ići veliki autobus, pokuša organizirati prijevoz minibusom ili BusKom, pa se nadamo nekakvom rješenju ovog problema – rekao nam je Hiržin.

čitam...
Loading...