30.1 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
I DALJE UPRAŽNJENO MJESTO

Ni na drugom natječaju nema kandidata za ravnatelja đurđevačke Knjižnice, Bernarda Ferderber ponovno imenovana privremenom “šeficom”
N

Nezahvalno je govoriti zašto ni na drugom natječaju nije pristigla nijedna kandidatura. Imat ćemo novi natječaj pa nam ne preostaje ništa drugo nego nadati se da će to biti treća sreća kaže Željko Lacković

Ne propustite

Ni na drugi natječaj za ravnatelja Gradske knjižnice Đurđevac nije pristigla nijedna kandidatura. Kako nema kandidata gradski vijećnici ponovno su za v. d. ravnateljicu imenovali Bernardu Ferderber koja je, nakon isteka redovnog mandata, i u proteklih godina dana bila privremena „šefica“ Knjižnice.

Grad će uskoro raspisati novi, treći natječaj za ravnatelja.

– Nezahvalno je govoriti zašto ni na drugom natječaju nije pristigla nijedna kandidatura. Imat ćemo novi natječaj pa nam ne preostaje ništa drugo nego nadati se da će to biti treća sreća – kaže Željko Lacković, predsjednik Gradskog vijeća.

Dom za starije osobe Đurđevac
Željko Lacković//Foto: Dinko Borozan
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Neke države ga povukle

Pod istragom je popularni lijek protiv bolova koji se prodaje i u Hrvatskoj, može izazvati ozbiljne komplikacije

Europska agencija za lijekove (EMA) potvrdila je da istražuje jedan lijek protiv bolova, a radi se o lijeku metamizol. Kako...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×