SRETNO, MILA

Nogometaši, članovi uprava i navijači županijskih klubova skupljali priloge za Milu, suci se odricali svojih naknada

Humanitarni prilozi skupljali su se u Hlebinama, Novigradu Podravskome i Mičetincu.

16:00h
0
Ilustracija

Djevojčica Mila koja je ujedinila Hrvatsku i za čije je liječenje prikupljeno više od 35 milijuna kuna, danas je otputovala u Sjedinjene Američke Države.

Humanitarnoj akciji pridružili su se i nogometni klubovi naše županije. Tako su se donacije prikupljale u Hlebinama na utakmici domaće Lipe Tomislava iz Drnja, potom u Mičetincu gdje je istoimenom domaćinu stigla Sabarija te u Novigradu Podravskom gdje je ondašnja Drava igrala protiv Tehnike.

Sjajna gesta na županijskim travnjacima

U Hlebinama je prikupljeno 3400 kuna. Sudjelovali su, dakako, i gosti iz Drnja, dok su se suci i delegat odrekli svojega novca koji su trebali dobiti za suđenje i nadziranje utakmice. 

Mičetinac je, pak, prodajom ulaznica i donacijama igrača, članova uprave te navijača sakupio 1700 kuna, pri čemu se glavni sudac, također, odrekao naknade u korist humanitarne akcije.

– Kao prvo, čestitke mojim igračima iz NK Mičetinca na dobroj igri i pobjedi, ali i čestitke i zahvala svima koji su danas bili u Mičetincu i kupnjom ulaznice pomogli u liječenju male Mile. Možda nije puno, ali je od srca i nadamo se da će pomoći Mili da što prije ozdravi – objavio je predsjednik Mičetinca Siniša Plemenčić na svojem Facebook profilu.

Konačno, u Novigradu Podravskome također se prikupljalo za nevjerojatnu djevojčicu.

– Hvala igračima, upravi, navijačima i mještanima koji su svojim doprinosima pomogli akciji Sve za milu. Tako je i NK Drava uz pomoć navedenih dala svoj doprinos u spašavanju jednog mladog života – poručili su iz kluba putem službene Facebook stranice.