24 C
Koprivnica
Četvrtak, 28. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
tko ide?

Nova Cageball sezona je tu, a na raspolaganju su dva terena, evo detalja
N

Svoj termin rezervirajte na recepciji Bazena Cerine, osobno ili na broj telefona 048/240-570

Ne propustite

Cageball Koprivnica 18. rujna otvara svoju novu sezonu. Na raspolaganju su tri terena, a osvježene su svlačionice, sanitarni čvor i prostor kafića Kavez.

Svoj termin rezervirajte na recepciji Bazena Cerine, osobno ili na broj telefona 048/240-570. Cageball Koprivnica nalazi se na prvom katu zgrade trgovačkog centra Pevec, a kao i do sada igračima su na raspolaganju tri terena. Manji, na kojem se igra tri protiv tri, i dva velika terena na kojima se igra četiri protiv četiri.

Cijena manjeg terena je 25 eura po satu, dok je onaj veći 30 eura po satu. Igrati mogu svi, od najmlađih do veterana, muškarci ili žene, a za najam 10 mjesečnih termina, cijena terena umanjuje se za 20 posto. Igračima su na raspolaganju lopte i svlačionice s tuševima te besplatno parkiralište. Cjenik potražite OVDJE.

Nudi se i najam cjelokupnog Cageball prostora za proslave rođendana u raznim paketima, a cjenik potražite OVDJE.

Radno vrijeme terena Cageball Koprivnica je od ponedjeljka do petka od 16 do 22 sata, subota i nedjelja od 9 do 22 sata. Na Božić i Novu godinu Cageball neće raditi.

Nakon haklanja osvježenje možete potražiti u caffe baru „Kavez“ koji se nalazi pored terena.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

IZLET

FOTO Mališani iz Novog Virja istraživali ponudu na placu

Mališani Dječjeg vrtića Bregunica iz Novog Virja dio svakodnevnih aktivnosti odradili su i na gradskoj tržnici u Đurđevcu. Odgojiteljice...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti