Novi upravni odjel u Gradu // Koprivnica do sada iz europskih fondova povukla 2,5 milijuna eura

11:45h
0
Helena Hečimović i Vedrana Knežević // Foto: Koprivnica.net

Reorganizacija koprivničke Gradske uprave počela je s ustrojavanjem novog upravnog odjela i to za održivi razvoj i europske poslove. Riječ je o odjelu koji se razvio iz Odsjeka za europske integracije, a cilj je razvitka tog dijela poslova svakako pribaviti što veću financijsku potporu za gradske projekte iz sredstava europskih fondova.

Novoosnovani odjel još uvijek nema pročelnicu, no službenicom za privremeno obavljanje poslova pročelnice, do izbora pročelnika, imenovana je Vedrana Knežević, dosadašnja voditeljica odsjeka.

MARKETING EPODRAVINA.HR

– Već je dobro poznato čime se naš odjel bavi, a trenutno u procesu provedbe imamo 11 projekata. Od toga imamo u pripremi dva vrlo velika razvojna projekta usmjerena na gospodarstvo, od kojih je jedan i Innotech. Do današnjeg je dana Grad Koprivnica, pomoću projekata koje smo pripremili, iz europskih fondova uspio dobiti otprilike 2,5 milijuna eura – istaknula je Knežević, izdvajajući kao jedne od najvećih projekata u realizaciji, znači one koji se već provode, Civitas Dynamo te Biciklistička oaza.

čitam...