28.1 C
Koprivnica
Petak, 21. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Obilježili Svjetski dan borbe protiv osteoporoze
O

Ne propustite

Uz Svjetski dan borbe protiv osteoporoze koji se obilježava 20. listopada, podružnica Hrvatskog društva za osteoporozu iz Virja, u suradnji s Osnovnom školom prof. Franje Viktora Šignjara organizirala je predavanje.

Voditeljica podružnice Marija Cik nazočne je izvijestila o radu podružnice u proteklih godinu dana. Predavanju su prisustvovale članice sportsko-rekreativne grupe kluba “Mariška” iz Koprivnice, a njihova voditeljica vježbi Paula Hrpalo, bacc. physioth. održala je predavanje “Tjelesna aktivnost u starijoj životnoj dobi.”

– Redovita tjelesna aktivnost jedan je od najlakših načina očuvanja zdravlja. Redovitim vježbanjem djelujemo pozitivno na čitav organizam te preveniramo razvoj kroničnih i degenerativnih promjena i bolesti. Djelujemo pozitivno na dobro raspoloženje i smanjenje stresa, osjećaj pripadnosti te poboljšanje i održavanje funkcionalnih sposobnosti, a time i mogućnost duljeg samostalnijeg života starijih osoba. Ljudsko tijelo stvoreno je da se kreće i godine nisu ograničavajući faktor za bavljenje tjelesnom aktivnošću – rekla je Paula Hrpalo.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nije mu bilo spasa

FOTO I VIDEO // Strašna nesreća kod Koprivnice, motociklist na mjestu poginuo, oglasila se i policija!

Strašna prometna nesreća dogodila se nešto prije 19.30 sati na državnoj cesti u Reki kod Koprivnice. Kako doznajemo od...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×