Obiteljski nasilnik // Rodiću 2000 kuna kazne jer je tukao suprugu

11:15h
0
Silvio Rodić

Silvio Rodić (26), vratar NK Slaven Belupa, pravomoćno je osuđen na novčanu kaznu od 2000 kuna na Prekršajnom sudu u Koprivnici zato što je 14. svibnja ove godine u njihovu stanu fizički napao suprugu Antoniju Jareb Rodić (24) u prisutnosti njihova maloljetnog djeteta, te je vrijeđao pogrdnim riječima.

Na saslušanju, Rodić je priznao kako je došlo do konflikta između njega i supruge, te su obostrano pale teške riječi, ali, tvrdi, nikakvog fizičkog napada na suprugu nije bilo, već da ga ona nije htjela pustiti van iz stana kada je želio. Istaknuo je i kako su se pomirili te su njihovi odnosi sada dobri.


No, Antonija Jareb Rodić ispričala je sasvim drugačiju priču. Rekla se kako je svađa zapravo krenula zbog sms poruka tajanstvene dame koje su njenom suprugu stizale na mobitel, a kada ga je pitala za to, on je ‘poludio’ te je primio rukom za vrat i davio, a potom je bacio na pod i udarao po lijevoj strani lica i po uhu, zbog čega je zatražila liječničku pomoć.

Uz to, vikao joj je: ‘gadiš mi se, mrzim te’. Cijelu je svađu gledao i njihov mali sin, te je plakao. Rekla je i kako odnosi između njih nisu kao što su bili nekoć.

Sutkinja se priklonila iskazu oštećene te ga osudila na novčanu kaznu koju mora platiti u roku od 30 dana.

čitam...