Odlični rezultati juniora SŠK-Podravka

09:47h
0

juniori-sveti-martinNa međunarodnom turniru u gađanju standard zračnim oružjem Sveti Martin-2010, održanom u Belom Manastiru, mladi strijelci S.Š.K. -Podravka u konkurenciji strijelaca itz pet zemalja priredili su poptuno neočekivano iznenađenje osvojivši sva prva mjesta u juniorskoj konkurenciji.

U konkurenciji juniorki Ivana Babić nastavila je svoj ovogodišnji niz odličnih rezultata u standard zračnoj pušci postigavši opet svoj osobni rekord od 395 krugova. Ovim rezultatom Ivana Babić osvojila je prvo mjesto u konkurenciji juniorki, a nakon finalnoga gađanja na opće iznenađenje sa svojih četrnaest godina osvojila je i treće mjesto u konkurenciji seniorki.

Tomislav Harambašić  otpucao je odličan rezultat od 582 kruga i pridružio se Ivani Babić  osvajanjem prvoga mjesta u konkurenciji juniorau disciplini standard zračna puška. Plasmanom u finalno gađanje seniora Tomislav Harambašić nadmašio je sva očekivanja ostvarivši plasman na sedmo mjesto.

Odlične nastupe juniora S.Š.K.-Podravka zaokružio je osvajanjem još jednoga juniorskoga zlata Ivan Kolar u disciplini standard zračni pištolj rezultatom od 554 kruga. Ovim rezultatom i Ivan kolar ostvario je plasman u finalno gađanje seniora, nakon kojega je zauzeo sedmo mjesto u konkurenciji seniora.

U juniorskoj konkurenciji u disciplini standard zračna puška nastupio je i Hrvoje Verbić otpucavši 554 kruga što je bilo dovoljno za plasman na dvadesettreće mjesto.