9.3 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Održano četvrto kolo županijske lige u streljaštvu
O

Ne propustite

090502-streljastvo-mU četvrtom kolu lige Koprivničko-križevačke županije u gađanju serijskom zračnom puškom, održanom na križevačkoj streljani, strijelci S.Š.K. Podravka nastavili su s odličnim nastupima u županijskoj ligi.

Kadetska ekipa S.Š.K. Podravka-1 u sastavu Ivana Babić, Tomislav Harambašić i Filip Verbić, otpucala je 556 krugova što je najbolji ovosezonski rezultat kadeta. Ovim rezultatom kadeti S.Š.K. Podravka zauzeli su prvo mjesto u četvrtom kolu lige ispred drugoplasirane ekipe SK-Radnik koja je otpucala 530 krugova. Druga kadetska ekipa S.Š.K. Podravka zauzela je treće mjesto mjesto ( Ivan Kaić, Tomislav Rodek i David Strmečki ) sa 495 otpucanih krugova, a treća ekipa kadeta plasirala se na peto mjesto sa 455 otpucanih krugoova ( Dominik Dražilović, Matija Verbić i Luka Harambašić ) . U pojedinačnom plasmanu četvrtoga kola lige najbolji plasman ostvarila je Ivana Babić zauzevši prvo mjesto sa 190 krugova ispred drugoplasiranoga klupskoga kolege Tomislava Harambašića koji je otpucao 189 krugova, a peto mjesto osvojio je Filip Verbić sa 177 otpucanih krugova.

Nakon četiri održana kola u ekipnom poretku kadetskih ekipa vodi ekipa SK-Radnik-1 sa 2115 krugova dok drugo, treće i četvrto mjesto zauzimaju ekipe kadeta S.Š.K. Podravka sa 2113, 1962 i 1348 otpucana kruga.U pojedinačnom plasmanu nakon četvrtoga kola u vodstvu se nalazi kadet S.Š.K. Podravka Tomislav Harambašić sa 722 kruga , a treće mjesto zauzima Ivana Babić sa 693 kruga.

Juniorska ekipa S.Š.K. Podravka-1 u sastavu Nikola Mehkek, Hrvoje Vladušić i Hrvoje Verbić otpucala je 560 krugova i zauzela prvo mjesto. U pojedinačnom plasmanu četvrtoga kola najbolje rezultate imali su strijelci S.Š.K. Podravka Nikola Mehkek 190 krugova, Hrvoje Verbić 187 krugova i Hrvoje Vladušić 183 kruga čime su ujedno i osvojili prva tri pojedinačna mjesta.

Nakon četvrtoga kola lige u ekipnom plasmanu juniora u vodstvu se nalazi S.Š.K. Podravka-1 sa 2244 kruga ispred drugoplasirane ekipe SK- Radnik koja je otpucala ukupno 2130 krugova i trećeplasirane ekipe S.Š.K. Podravka-2 sa 1609 krugova. U pojedinačnom plasmanu lige nakon četvrtoga kola u na prvom i drugom mjestu su strijelci S.Š.K. Podravka Nikola Mehkek i Hrvoje Vladušić sa 755 i 747 otpucanih krugova, a Hrvoje Verbić sa 722 otpucana kruga zauzima četvrto mjesto sa pet krugova zaostatka za trećeplasiranim.

Seniorska ekipa S.Š.K. Podravka-1 u sastavu Alen Golubić, Mario Kos i Ivica Pečnik sa 545 krugova osvojila je prvo mjesto, a ekipa S.Š.K. Podravka-2 u sastavu Mihajlo Obranović, Mladen Merić i Željko Ivačić sa 503 otpucana kruga zauzela je četvrto mjesto. U ekipnom plasmanu lige nakon četvrtoga kola u vodstvu je S.Š.K.-Podravka-1 sa 2202 otpucana kruga, a druga ekipa zauzima četvrto mjesto sa 2055 otpucanih krugova.

U pojedinačnom plasmanu lige prva dva mjesta drže podravkaši, Alen Golubić sa 743 i Mario Kos sa 731 krugom.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Jeste li znali?

Kako držite novac u novčaniku? To otkriva hoćete li se obogatiti

Prema nekim vjerovanjima, nije nimalo svejedno jesu li novčanice u vašoj lisnici uredno posložene ili zgužvane i nemarno nagurane. Neuredan novčanik blokira...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×