Održano prvo kolo 1.B lige u streljaštvu

08:07h
0
music larisa

081103-music_larisa-mProteklog vikenda na čakovečkoj streljani održano je prvo kolo 1.B. hrvatske lige u gađanju standard zračnim oružjem na kojem su nastupili i strijelci S.Š.K. Podravke. Izuzetno uspješan nastup na otvaranju nove sezone natjecanja u gađanju standard zračnim oružjem ostvarila je mlada juniorka Podravke Larisa Musić.

Otpucavši fantastičan rezultat od 395 krugova Larisa Musić je postala najbolje seniorska natjecateljka prvog kola 1.A. i 1.B. hrvatske lige.

Muška seniorska ekipa u sastavu: Alen Golubić, Hrvoje Verbić i Nikola Mehkek, postigla je 1687 krugova te se nakon prvog kola sa devet osvojenih bodova nalazi na trećem mjestu iza drugoplasirane ekipe, Tekstilac-Zabok, koja je osvojila deset bodova i prvoplasirane ekipe Čakovca sa jedanaest osvojenih bodova.

U pojedinačnom plasmanu seniora Alen Golubić je sa 569 krugova osvojio treće mjesto iza drugoplasiranog Nikole Mehkeka koji je otpucao 570 krugova. Verbić Hrvoje postigao je 548 krugova plasiravši se na deseto mjesto.

U pojedinačnom nastupu seniora u disciplini standard zračni pištolj nastupio je mladi junior Ivan Kolar koji je postigao 528 krugova čime je ostvario plasman u sredini ljestvice seniora.