16.5 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Održan Peti sabor sindikata državnih i lokalnih službenika
O

Ne propustite

Peti Sabor Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske održan je u četvrtak 1. prosinca u Zagrebu u Starogradskoj vijećnici. Na Saboru je uz brojne predstavnike s područja cijele države sudjelovalo i pet predstavnika iz Koprivničko-križevačke županije na čelu s predsjednikom Božidarom Turekom.

Uz Izvješća o četverogodišnjem radu Sindikata i dopune Statuta izabrano je i novo vodstvo koje će voditi Sindikat slijedeće četiri godine. Kao novi predsjednik izabran je dosadašnji Boris Pleša, dipl. politolog iz Pakraca koji je bio član pregovaračkog odbora sindikata i Vladinog povjerenstva za izradu Zakona o plaćama državnih službenika i dosadašnji predsjednik.

Izabran je i dio članova Glavnog povjereništva te nova Statutarna komisija i  Nadzorni odbor. Tako je Suzana Zemljak iz Koprivničko-križevačke županije postala članicom Statutarne komisije, a Božidar Turek članom Glavnog povjereništva. Svi su istaknuli kako je sada više nego ikada potrebno zajedništvo svih sindikata  te suradnja sa sličnim asocijacijama iz Europe te da je potrebno je nastojati da Vlada i sindikati i dalje budu partneri kako bi službenici i namještenici mogli biti servis građana te kako bi uprava bila depolitizirana.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

u krugu obitelji

FOTO/VIDEO Baka Mica proslavila 90. rođendan: Imam devet praunučadi, kad bih dobila deseto doživjela bih i stotu

Danas mi je najsretniji dan u životu, nemate pojma koliko sam sretna kad vas sve vidim na okupu -...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×