FOTO Održan tradicionalni koprivnički turnir u streljaštvu

21:10h
0
110830-streljastvo
Ilustracija // Foto: arhiva

Proteklog vikenda na Gradskoj streljani u Koprivnici u sklopu „Koprivničkog ljeta”, a u organizaciji Grada Koprivnica i Streljačkog športskog kluba Podravka održan je tradicionalni „Turnir u streljaštvu-2011″ za sve građane grada Koprivnice.


Turnir je održan u konkurenciji kadeta, juniora, seniora i veterana bez obzira na spol, u gađanju serijskom zračnom puškom.

 

U kategoriji kadeta u pojedinačnom plasmanu prvo mjesto osvojila je Tihana Džepina sa 83 kruga ispred drugoplasiranog Luke Harambašića koji je otpucao 80 krugova, dok je treće mjesto pripalo Matiji Verbiću sa 79 otpucanih krugova.

U ekipnoj konkurenciji kadeta prvo mjesto sa 218 krugova pripalo je ekipi „Pospanci” (L. Harambašić, T. Glavica i I. Betlehem), drugo mjesto s 211 krugova osvojila je ekipa „Opasni trio” (M. Verbić, F. Verbić i M. Jambor) a treće mjesto pripalo je ekipi „Ide-neide” (I. Kaić, T. Lončar i L. Lončarić).

Tomislav Harambašić sa 84 otpucana kruga zauzeo je prvo mjesto u juniorskoj konkurenciji ispred drugoplasiranog Hrvoja Verbića koji je otpucao 82 kruga, a trećeplasirana je bila Ivana Mlinarić sa 71 krugom. Prvo mjesto u ekipnoj konkurenciji pripalo je ekipi „Gimnazijalci i obrtnici” sa 237 krugova (T. Harambašić, H. Verbić i I. Mlinarić).

Kod seniora u pojedinačnoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je Mario Kos sa 87 otpucanih krugova, drugo mjesto pripalo je Borisu Draganiću s 84 kruga, a trećeplasirani je bio Marinko Evačić s 82 otpucana kruga.

U ekipnoj konkurenciji seniora prvo mjesto s 229 krugova pripalo je ekipi „Zgubidani” (M. Evačić, A. Golubić, i M. Mlinarić), a drugo mjesto sa samo dva kruga manje osvojila je ekipa „Shutka boys” (H. Vladušić, N. Mehkek i S. Golubić).

Treće mjestu u ekipnoj konkurenciji seniora osvojila je ekipa „Podravci” (M. Kos, B. Draganić i M. Križnjak) s 224 otpucana kruga.

U pojedinačnoj konkurenciji veterana prvo mjesto s 87 otpucanih krugova osvojio je Zvonko Dangubić, drugo mjesto s 82 otpucana kruga osvojio je Renato Kovačić, a trećeplasirani je s 81 otpucanim krugom bio Željko Ivačić.

U ekipnoj konkurenciji veterana prvo mjesto s 242 otpucana kruga osvojila je ekipa „Stare kajle” (K. Golubić, Z. Dangubić i R. Kovačić) ispred drugoplasirane ekipe „Nikud nikam” (I. Betlehem, M. Blažek-Kina i Ž. Ivačić) koja je otpucala 234 kruga. Treće mjesto s 192 otpucana kruga u ekipnoj konkurenciji veterana pripalo je ekipi „Kolut jegera” (J. Kovačić, Z. Blažek i I. Mehkek).

{vsig}sport/ostalo/08-2011/galerija-streljastvo{/vsig}

čitam...