19 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Otvoreno Državno natjecanje učenika srednjih škola Schola medica 2014.
O

Ne propustite

Zamjenik župana Ivan Pal nazočio je u utorak, 29. travnja svečanom otvaranju Državnog natjecanja učenika srednjih škola „Schola medica 2014.”, u disciplini medicinska sestra opće njege/medicinski tehničar opće njege.

Ispred domaćina, Srednje škole Koprivnica, prisutne je pozdravila ravnateljica Ksenija Ostriž.

– U zahtjevnim organizacijskim i financijskim uvjetima u kojima radimo važno je održavati visoki standard učenja i poučavanja te upornim radom stjecati kompetencije potrebne daljnje obrazovanje i tržište rada” naglasila je ravnateljica nakon čega je predstavila školu, projekte u kojima je škola sudjelovala i postignuća učenika.

Zamjenik župana izrazio je dobrodošlicu svim natjecateljima i njihovim mentorima i istaknuo kako je ponosan na ovu školu (pogotovo na segment medicinskih tehničara) koja se unatoč teškim uvjetima dobro pozicionirala. To je vidljivo iz toga što danas učenici iz drugih krajeva dolaze u Koprivnicu na školovanje, dok je prije uglavnom bila praksa da učenici iz naše županije odlaze na školovanje izvan naše županije. Na kraju je poželio svim natjecateljima da se dobro osjećaju u Koprivnici, da ostvare dobre rezultate i da kućama ponesu samo lijepa sjećanja.

Uz zamjenika župana, na otvorenju su bili i zamjenik koprivničke gradonačelnice Mišel Jakšić, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Branka Cuki, ravnatelji škola i drugi.

Izvor: www.kckzz.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U Đurđevcu

Picoki, pripremite maramice, Kerekeš teatar dolazi sa svojom novom predstavom “Babinjak”

Salve smjeha orit će se u nedjelju u Domu kulture u Đurđevcu. Naime, nova predstava Ljubomira Kerekeša, "Babinjak", nakon ožujske...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×