Održana završna konferencija projekta INVESTrategy

13:00h
0
Detalj s konferencije u Zalaegerszegu // Foto: www.kckzz.hr

Na službenim je stranicama Koprivničko-križevačke županije objavljeno kako je održana završna konferencija u projektu INVESTrategy i to u mađarskom Zalaegerszegu. Provođenje spomenutog projekta trajalo je godinu dana, a ukupna mu je vrijednost 166.000 eura. Glavni partner je Razvojna agencija Međimurske županije REDEA, a partneri u projektu Gospodarska komora Županije Zala te razvojne agencije Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije, AZRA i PORA.

– Cilj projekta je povećanje priljeva izravnih stranih ulaganja u regiji, a Koprivničko-križevačka županija je iz projekta između ostalog dobila i Marketinšku strategiju za privlačenje izravnih stranih ulaganja u programskom razdoblju od 2014. – 2020., koja će u budućem razdoblju biti temelj za ciljanu komunikaciju prema gospodarstvenicima – objavila je Županija.

Uz predstavnice PORA Razvojne agencije, ravnateljicu Melitu Birčić i  voditeljicu Odjela za regionalni i ruralni razvoj te strateško planiranje Tihanu Kraljić, događaju su prisustvovali zamjenik župana Darko Sobota te voditelj Odsjeka za međunarodnu suradnju i EU fondove Vladimir Šadek.

čitam...