Održano prvo kolo „Kosinus lige Koprivničko-križevačke županije“ u gađanju serijskom zračnom puškom

12:40h
0
Detalj s natjecanja // Foto: SŠK Podravka

Na Gradskoj streljani u Koprivnici održano je prvo kolo „Kosinus lige Koprivničko-križevačke županije” u gađanju serijskom zračnom puškom za 2015. godinu. Šezdesetak natjecatelja iz klubova Koprivničko-križevačke županije nastupilo je u tri starostne kategorije; kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj.

U pojedinačnom plasmanu kadetske kategorije najbolji rezultat ostvario je natjecatelj Đođ Domagoj član Streljačkog kluba Radnik iz Đurđevca sa 179 otpucanih krugova ispred drugoplasirane klupske kolegice Mirele Piskor koja je otpucala 177 krugova. Trećeplasirani je bio natjecatelj križevačkog kluba Križevci-1252 Lugomer Lovro sa 175 krugova. U ekipnoj konkurenciji prvoplasirana je bila ekipa đurđevačkog Radnika (Đođ, Piskor, Ščerbek) sa 531 krugom ispred drugoplasirane ekipe Streljačkog kluba Križevci-1252 (Lugomer, Lugomer, Udvari) koja je otpucala 516 krugova, a trećeplasirana je bila ekipa S.Š.K.-Podravka (Mesić Blažek, Ivačić) sa 476 otpucanih krugova.

U juniorskoj konkurenciji prvo mjesto pripalo je natjecatelju križevačkog kluba Križevi-1252 Jagušić Matija sa 186 krugova ispred drugoplasiranog natjecatelja S.Š.K.-Podravka Verbić Matije koji je otpucao 185 krugova. Treće mjesto pripalo je strijelcu S.Š.K.-Podravke Verbić Filipu sa 184 otpucana kruga.

Juniorska ekipa S.Š.K.-Podravka-1 (Verbić, Verbić, Zadravec) otpucala je 553 kruga i zauzela prvo mjesto ispred drugoplasirane ekipe S.Š.K.-Podravka-2 (Jagić-Domović, Lončarić, Harambašić) koja je otpucala 549 krugova. Treće mjesto sa 536 otpucanih krugova pripalo je ekipi Križevci-1252 (Jagušić, Pečarić, Čapek).

Kos Mario, natjecatelj Podravke, osvojio je prvo mjesto sa 189 krugova ispred drugoplasiranog klupskog kolege Obranović Mihajla koji je otpucao 187 krugova. Trećeplasirana je natjecateljka križevačkog kluba Križevci-1252 Koren Ivana sa 186. krugova.

Prva ekipa S.Š.K.-Podravka (Kos, Obranović, Mesić) sa 561 krugom osvojila je prvo mjesto ispred drugoplasirane ekipe Križevci-1252 ( Koren, Jagušić, Belani) koja je otpucala 551 krug i trećeplasirane ekipe S.Š.K.-Podravka-2 (Verbić, Blažek, Betlehem) sa 544 otpucana kruga.

Drugo kolo „Kosinus lige Koprivničko-križevačke županije održat će se 15. veljače na streljani u Križevcima.