19.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 20. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

One Stop Service – virtualna točka za bržu komunikaciju s potencijalnim ulagačima u Podravinu i prigorje
O

Ne propustite

IlustracijaU sklopu nacionalnog programa ‘Razvoj investicijskog okruženja’, koji provodi Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, a putem kojeg je Koprivničko-križevačka županije dobila certifikat prijateljske regije za ulaganja, danas je potpisan Sporazum o uspostavi ‘One stop service centra’. Radi se o projektu kojim će se ubrzati komunikacija prema potencijalnim ulagačima, objasnio je ključni ekspert i konzultant projekta Zvonimir Repač:

“One stop service centar je virtualna točka u kojoj svi oni koji imaju interes barem razmotriti potencijalno našu lokaciju kao mjesto gdje bi izvršili ulaganje, će dobiti u najkraćem mogućem roku najkvalitetniji mogući odgovor i time ćemo naravno biti konkurentni u odnosu na sve ostale.”

Osnovna uloga One stop service centra je rad na privlačenju i pokretanju novih stranih ulagača te stvaranje svih potrebnih preduvjeta, prostornih i stručnih, za realizaciju investicija, rekla je državna tajnica Ministarstva gospodarstva Tihana Kraljić:

“Ovaj sporazum je danas sastavni dio pretpristupnog programa IPA, projekat je vrijedan 2,5 milijuna eura, 75% tih sredstava financirano je iz pretpristupnog programa IPA, a 25% sredstava je financirano iz nacionalnog proračuna, iz sredstava Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva.”

Za organizaciju i koordinaciju posjeta potencijalnih izlagača Koprivničko-križevačkoj županiji zadužena je Razvojna agencija Podravine i Prigorja, a uz PORA-u potpisinici su Koprivničko-križevačka županija, Ured državne uprave, gradovi Koprivnica, Križevci i Đurđevac, Općina Koprivnički Ivanec, županijske gospodarska i obrtnička komora, Zavod za prostorno uređenje, Zavod za zapošljavanje, te tvrtke Koprivnički poduzetnik i Križevački poduzetnički centar.

tekst: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nema više gledanja

Netflix uskoro više neće raditi na ovim modelima televizora, provjerite je li vaš na popisu

Počevši od 24. srpnja 2024., Netflix će prestati nuditi podršku za svoju primjenu na više od 10 modela televizora. Drugim...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×