12.9 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
darovi za djecu

Općina Koprivnički Ivanec dijeli božićne poklone, evo tko se sve treba prijaviti
O

Prijave traju do 8. prosince, a javiti se trebate u jedinstveni upravni odjel Općine

Ne propustite

Vrtićarci i osnovnoškolci s područja općine Koprivnički Ivanec i ove će godine dobiti božićne poklone.

Iz Općine je stigla i bitna obavijest za sve roditelje čija djeca ne idu u vrtić ili osnovnu školu u Koprivničkom Ivancu i Kunovcu.

– Obavještavaju se roditelji djece od navršene prve do sedme godine života, a koja ne pohađaju Dječji vrtić Ivančica u Koprivničkom Ivancu, te roditelji djece polaznika od prvog do osmog razreda koja ne pohađaju osnovnu školu u Koprivničkom Ivancu ili Kunovcu, da se do 8. prosince jave u jedinstveni upravni odjel Općine radi upisa djece za dodjelu dječjih darova – piše na službenoj općinskoj stranici.

Djeca koja pohađaju Osnovnu školu u Koprivničkom Ivancu i u Kunovcu, djeca koja su polaznici dječjeg vrtića Ivančica te djeca koja pohađaju dječje vrtiće izvan Općine, a koje im Općina sufinancira, već se nalaze na popisu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Slijetanje

[FOTO/VIDEO] UPRAVO Teška nesreća, vatrogasci vadili vozača iz vozila, automobil potpuno smrskan

Teška prometna nesreća dogodila se maloprije na relaciji između Rasinje i Prkosa. Kako doznajemo od našeg fotoreportera, sve hitne službe...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×