13.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Osam medalja za ŠPK Koprivnica
O

Ne propustite

U Virovitici je u organizaciji PC Virovitica održano nacionalno prvenstvo, bodovni turnir, u standardnim i latinsko-američkim plesovima, koji je poprimio međunarodni karakter.

Na natjecanju je nastupio 121 plesni par, iz 21 kluba i to iz Hrvatske, Mađarske i BiH.

ŠPK Koprivnica nastupio je sa šest plesnih parova koji su postigli odličan rezultat.

Ukupno su osvojili 8 medalja, od toga 2 zlatne, 4 srebrne i 2 brončane.

U kategoriji mlađi osnovci D1 plesni par David Čutanec – Nikol Eršeg u standardnim plesovima osvojio je 1. mjesto i zlatnu medalju.

Do dvije medalje, srebrne i brončane, došao je plesni par Luka Udovičić – Gabrijela Pavešić, koji su osvojili 2. mjesto i srebrnu medalju u latinsko-američkim plesovima i 3. mjesto u standardnim plesovima u kategoriji mlađi osnovci D1.

Plesni par Fran Jakopanec – Lara Vuković u kategoriji mlađa mladež D1 osvojili su u latinsko-američkim plesovima 2. mjesto i srebrnu medalju.

Plesni par Josip Betlehem – Karla Šmitlehner u kategoriji osnovci D1 u standardnim plesovima osvojili su 3. mjesto i brončanu medalju, dok je par Karlo Novak – Emi Kukec u istoj starosnoj kategoriji u LA plesovima osvojio 2. mjesto i srebrnu medalju te s novoosvojenim bodovima ušao u višu plesnu kvalitativnu kategoriju.

Plesni par Filip Obran – Ivana Obran, u kategoriji mlađa mladež D2 osvojili su dvije medalje, u LA plesovima osvojili su 1.mjesto i zlatnu medalju, dok je u ST plesovima osvojio 2. mjesto i srebrnu medalju.

Sljedeće natjecanje je u Bjelovaru 25. svibnja u organizaciji ŠPK H-8 Bjelovar.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Slavljenicima krasnih imena na Ž želimo živahan imendan!

Željko, Željana, Želimir i Željka danas slave imendan! Željko je zelena, ekskluzivna, sretna, vesela, draga i izvanredna osoba. Željana je poletna,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×