20.1 C
Koprivnica
Srijeda, 22. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Mjere nadzora

Osnovana je radna skupina za zaštitu okoliša na Piškornici, evo tko je u njoj i što će im biti prvi koraci
O

Kao što se navodi, skupina će krenuti s utvrđivanjem i usporedbom trenutnog i prijašnjeg stanja na odlagalištu.

Ne propustite

Kao što je bilo i najavljivano, danas je formirana radna skupina kojoj je cilj poboljšati nadzor i poduzimati konkretne mjere u vezi zaštite okoliša, zraka i voda na odlagalištu Piškornica.

– Danas na sastanku s predstavnicima Koprivničkih voda d.o.o. formirana radna skupina čiji je zadatak vrednovanje i tumačenje do sada provedenih mjerenja utjecaja na okoliš, osobito voda, te određivanje svih daljnjih koraka na poboljšanjima u zaštiti okoliša i zdravlja ljudi. Sukladno prethodnim dogovorima direktora Zdravka Petrasa i Mladena Ružmana osnovana je radna skupina u koju su imenovani Damir Ruk i Igor Horvat iz Koprivničkih voda te Nikola Martinaga i Mladen Gres iz Piškornica – sanacijskog odlagališta – stoji u priopćenju kojeg je potpisao direktor Mladen Ružman.

Kao što se navodi, skupina će krenuti s utvrđivanjem i usporedbom trenutnog i prijašnjeg stanja na odlagalištu.

– Početni koraci radne skupine su utvrđivanje trenutnog stanja na temelju svih rezultata dobivenih u dosadašnjim mjerenjima, a u usporedbi s mjerenjima koja su provođena u vrijeme kada je odlagalište, upravljao Komunalac d.o.o. Koprivnica – planiraju na Piškornici.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

specijalno vozilo

FOTO/VIDEO Testira se mašina koja će glancati žute ploče i ostatak trga, električna je, bešumna i blaga prema tlakavcima

Radovi na Zrinskom trgu u samom su finišu, a nakon što dobije sve dozvole i bude predan na korištenje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti