19.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 23. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
A SJEVER

Otvoren je natječaj za prodaju građevinskog zemljišta u đurđevačkoj poduzetničkoj zoni
O

Prodaje se devet građevinskih čestica površine od 1700 do 8000 kvadratnih metara.

Ne propustite

Kao što smo pisali prije desetak dana, Grad Đurđevac kreće s prodajom građevinskog zemljišta u poduzetničkoj zoni A Sjever. Na službenoj gradskoj stranici stoji kako je otvoren natječaj.

Prodaje se devet građevinskih čestica površine od 1700 do 8000 kvadratnih metara. Početna kupoprodajna cijena iznosi 67,09 kuna po kvadratnome metru, uz mogućnost dobivanja olakšica i poticaja prema Programu olakšica i poticaja investitorima u poduzetničkim zonama u Gradu Đurđevcu, navode.

– Pisane ponude ponuditelja predaju se u zapečaćenoj omotnici s naznakom: “Ponuda na natječaj PODUZETNIČKE ZONE– ne otvaraj“, na adresu Grad Đurđevac, Stjepana Radića 1, 48 350 Đurđevac. Rok za predaju ponuda u prvom krugu natječaja je do 23. kolovoza 2021. godine – stoji u objavi gradskog vodstva.

Više informacija pronađite ovdje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dani općine

FOTO/VIDEO Kralj zabave Zlatko Pejaković pokazao zašto je legenda, Ivančani uživaju u nezaboravnim hitovima

Malo je još legendi hrvatske estrade kao što je Zlatko Pejaković. U sklopu proslave Dana općine Koprivnički Ivanec svojim je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×