U KOPRIVNICI I KRIŽEVCIMA

Ove nedjelje vježbajte besplatno u sklopu Međunarodnog dana joge

Međunarodni dan joge slavi se diljem svijeta od 2015. godine. U Hrvatskoj se obilježava pod pokroviteljstvom Indijskog veleposlanstva u periodu od 15. do 23. lipnja.

09:03h
0
Foto: Ilustracija

U nedjelju, 16. lipnja, u 18 sati u Koprivnici će biti obilježen Međunarodni dan joge.
Međunarodni dan joge slavi se diljem svijeta od 2015. godine. U Hrvatskoj se obilježava pod pokroviteljstvom Indijskog veleposlanstva u periodu od 15. do 23. lipnja, a u Koprivnici će ove godine svi zainteresirani zajedno vježbati u studiju Mala Yoga u Dugoj ulici 1.

Susret će voditi certificirani učitelji Robert Kolarić i Vanina Siuc, koji će na profesionalan i siguran način sve polaznike provesti kroz vježbe disanja, opuštanja i slijed pozicija prilagođen svačijoj fizičkoj spremi.

Ulaz je besplatan, a dobrodošli su svi – od potpunih početnika do naprednih vježbača.

Međunarodni dan joge obilježava se i u Križevcima, a organizatori su Ananda yoga & thai massage centar i gradska knjižnica Franjo Marković. U 11 sati će se održati radionica bojanja mandala na dječjem odjelu Gradske knjižnice, a u 18 sati besplatan sat joge u predivnom atriju knjižnice.

Obilježavanje Međunarodnog dana joge je i humanitarnog karaktera te će se prikupljati dobrovoljne donacije za rad križevačke udruge Vrtuljak koja se bavi promicanjem zdravog razvoja djece, mladih i obitelji.

Ponesite prostirku za vježbanje ili čak onu za plažu, laganu dekicu i prigodno se obucite!

čitam...
Loading...