Mogli biste se prepoznati

Ove zanimljivosti o svom horoskopskom znaku sigurno još niste čuli

14:12h
0
Ilustracija // ingimage

Bez obzira na to vjerujete li u horoskop ili ga samo čitate iz zabave, ove čudne zanimljivosti o vašem horoskopskom znaku sigurno će vas zabaviti, a u njima biste se mogli i prepoznati, piše Index.

Vodenjak

Ako ste rođeni u znaku Vodenjaka, kladimo se da ste poznati po svojoj neovisnosti. No jeste li znali da možete okriviti horoskop i za to što vam je uvijek hladno? Ovo će možda objasniti vašu doživotnu želju da se ugrijete.

Ribe

Ribe su kreativne i obično se bave umjetnošću. Također, osobe rođene u ovom znaku pronalaze sreću s brojem sedam. Ribe, jeste li primijetile da vas sedmice prate?

Ovan 

Ovnovi su poznati po svom samopouzdanju i hrabrosti, ali i tvrdoglavosti. Kao rezultat, većina njih ima nešto zajedničko, a to su ožiljci. Kako kažu astrolozi, Ovnovi često imaju ožiljke jer djeca rođena u ovom znaku teže napreduju u novijim iskustvima, što ih često dovodi do ozljeda.

Bik 

Ako ste Bik, vjerojatno ste praktična i odgovorna osoba. A s čim to često ide ruku pod ruku? Pa, osim što ste među rijetkima koji uvijek plaćaju sve račune na vrijeme, vjerojatno ste i jako uspješni te dobro zarađujete.

Blizanci

Blizanci imaju sposobnosti brzog učenja, prilagođavanja i razmjena ideja, zbog čega obično imaju i policu punu nagrada.

Rak 

Rakovi su odani, uporni i jako emotivni, ali imaju i neke zanimljive fizičke karakteristike. Jeste li primijetili da većina rođenih u znaku Raka ima okruglo lice? Ako niste, ubuduće obratite pažnju na to.

Lav 

Lavovi su jako kreativni i strastveni u svemu što rade, a slove kao najbolji trgovci. Također, ovi rođeni showmani imaju velike šanse da postanu slavni.

Djevice

Djevice uglavnom ne vjeruju u horoskop pa sumnjamo da će ih ove zabavne činjenice uopće zanimati. No ipak ćemo spomenuti da se u ovom znaku rađa najviše đaka odlikaša.

Vaga

Vage su poznate po optimizmu i dobrom raspoloženju, no jeste li znali i da slove kao najljepši znak? Osobe rođene u znaku vage često imaju i neodoljive jamice na obrazima.

Škorpion

Škorpioni su najstrastveniji horoskopski znak, i to u svim životnim aspektima – ljudskim odnosima, poslu, hobijima… Što se fizičkih karakteristika tiče, Škorpioni često imaju prekrasnu kosu i naglašene obrve.

Strijelac

Nijedan horoskopski znak nije velikodušniji od Strijelca, a ni u jednom drugom znaku se na rađa toliko ljudi s ovalnim licem.

Jarac

Osobe rođene u ovom znaku obično vode odličnu brigu o svojem zdravlju i izgledu te su najčešće u top formi i izgledaju mlađe nego što jesu.

čitam...
Loading...