28.5 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Patrik Glavica novi predsjednik Mladih HNS-a Podružnice Koprivnica
P

Ne propustite

U skladu s HNS-ovim statutarnim odredbama, prema kojima sve podružnice i županijske organizacije u roku od šest mjeseci od lokalnih izbora trebaju provesti svoje izborne skupštine, izborima je ovaj vikend pristupio Interesni odbor Mladih HNS-a Podružnice Koprivnica.

Nakon što je koprivničke Mlade HNS-a vodio protekle tri godine, njihov dosadašnji šef Goran Perišić svoje je mjesto prepustio novoizabranom Patriku Glavici, dok će funkcije potpredsjednika obavljati Luka Kumek i Tomislav Predragović. Na Skupštini je izabran i novi tajnik IOM-a, Danijel Pintarić, a u Predsjedništvo koprivničkog Interesnog odbora Mladih HNS-a temeljem provedenih izbora ulaze Hrvoje Blažeković, Ivana Knapić, Melita Kapusta te Lana Kontak, po funkciji predsjednice Mladih HNS-a Koprivničko-križevačke županije.

Izbornoj skupštini koprivničkih Mladih HNS-a prisustvovala i predsjednica županijskog HNS-a Melita Samoborec, koja im je poručila da nastave biti aktivni i raditi na postavljenim temeljima, gradeći HNS i okupljajući se oko ideja koje stranka zagovara, jer samo tako, prema njezinu uvjerenju, uspjeh neće izostati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Radovi

Sutra neće biti vode u jednoj koprivničkoj ulici, stanari mogu do cisterne

Sutra prijepodne u Ulici Ivana Mažuranića u Koprivnici neće biti vode. Javljaju to iz Koprivničkih voda, a razlog su radovi...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×