9.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 4. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Pavković: Šestaku, osim bljuvanja nisi ništa drugo odgovorio!
P

Ne propustite

Stiglo nam je još jedno javljanje gospodina Pavkovića ispred Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.), koje prenosimo u cijelosti.

“E, dobri naš poznati veliki umjetniče, gosp. Šestaku Svenu. Pročitao sam sa zanimanjem tvoj odgovor s naslovom “Blato i pljuvanje, to su teren i disciplina u kojoj se Pavković vrlo dobro snalazi već dugi niz godina”. Međutim, osim toga, na žalost, nisi ništa odgovorio. (sic!) Blatiš po mojoj malenkosti kao da smo zajedno “ovce pasli”. Ti si obični “padobranac”, koji se iznimno dobro snalazi u okruženju gdje si nakon dugi niz godina – dolepršao. Tebe su izbrali, vjeruj mi ne bez razloga. Kažeš da su “svi datumi, funkcije, zaposlenje, iznosi i način financiranja tvojeg “obiteljskog kazališta” zvanog Ludens teatar, registriranog u Zagrebu (!) netočni ili se mogu provjeriti (gdje?) te da je sve rečeno – laž i osobno klevetanje. Baš si smiješan, ili je to tvoja nekakva nova uloga? Zamisli da neko privatno ili ino drugo kazalište, recimo Histrioni, Mala scena ili neki drugi, dođu u Koprivnicu i pokupe “pola gradskog budžeta” namijenjenim udrugama isključivo s područja Grada Koprivnice. Ne, to je nezamislivo, barem u okruženju koje tebe podržava, kao napuhanog balona. Mene bi zanimalo koliko primjerice Grad Zagreb odvaja godišnje financijskih sredstava za rad Ludens teatra, pa ipak je ova udruga građana registrirana u glavnom gradu? Dovoljno je ponoviti da i u Koprivnici postoji kazalište (Oberon) koje jedva proživljava, da se istim (dakle, istim) poslom kupovanja kazališnih predstava bavi (i to odlično) Pučko otvoreno učilište, tako da Grad Koprivnica sada izdvaja novce za iste namjene jednima i drugima, samo Ludens teatru relativno više (čemu i zašto?). Za to što si ti izabran (!) od ovih koji su trenutačno na vlasti da budeš predsjednik Kulturnog vijeća Grada? Pa, to bi ti trebala biti čast, jer ne živiš u Koprivnici, tu samo dolaziš, ako je blagajna – puna.

Čudi me da te već nisu i nagradili za “životno djelo”! Zaslužio si!

Inače, štovani Šestak, kako nisi u sukobu interesa kad si izvršni producent, glumac i redatelj Ludens teatra, a to piše i na web stranicama ovog privatnog kazališta? A što znači riječ “producent” već sam ti objasnio!

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)”

Moramo samo dodati kako smo provjerili upis kazališta kao umjetničke organizacije u registru Ministarstva kulture. Sadržaj upisa (http://www.min-kulture.hr/default.aspx?id=82&kazid=591) glasi: 

Registarski broj: UO-256

Registar
Naziv: “Ludens teatar”
Županija: Koprivničko-križevačka
Grad: Koprivnica-Koprivnica
Adresa: Hrvatske državnosti 10
Područje: Kazališno Filmsko Glazbeno-scensko Multimedijalno stvaralaštvo

Upis u registar
Datum: 11.01.2010

Odgovorna osoba
Ime i prezime: Jelena Hadži-Manev

Ovlaštena osoba
Ime i prezime: Jelena Hadži- Manev

 

>> Pavković: Šestak kao predsjednik Kulturnog vijeća dodjeljuje sredstva izvršnom producentu Ludens teatra – samom sebi

>> Šestak o Pavkovićevim optužbama za sukob interesa: Niti jedna tvrdnja iz navodne prijave nije točna

>> Šetak: Blato i pljuvanje, to su teren i disciplina u kojoj se Pavković vrlo dobro snalazi već dugi niz godina

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

DRUGA HRL SJEVER ŽENE

Pitomačanke upisale petu uzastopnu pobjedu

Rukometašice Pitomače stigle su do pete uzastopne prvenstvene pobjede, a u 15. kolu Druge hrvatske lige Sjever slavile su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×