31 C
Koprivnica
Četvrtak, 20. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Pavkovićeva izložba o Vukovaru
P

Ne propustite

U Izložbenom salonu hotela Minerva u Varaždinskim Toplicama, u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91.(UHBDR91), a pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije, u ponedjeljak, 29. srpnja, otvorena je samostalna izložba fotografija u boji Mladena Pavkovića s naslovom “Da se ne zaboravi-Vukovar”.

Na izložbi, koju je otvorio hrvatski branitelj Damir Đurašin, i dopredsjednik Udruge, predstavljene su brojne fotografije ovog grada – junaka, a koje podsjećaju na sve ono što se događalo u vrijeme Domovinskoga rata. Otvorena je u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

To je već 65-ta Pavkovićeva izložba vezana uz hrvatski Domovinski rat, a dosad je osim u Hrvatskoj svoje fotografije izlagao i u Madžarskoj, Austriji, Njemačkoj i Italiji. Izložba se može razgledati do 16. kolovoza.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ponovljen postupak

Teško stradao u nesreći u Miškininoj, Koprivničancu dosudili 49.000 eura naknade i čak 34.000 eura sudskih troškova

Petero prijatelja vozilo se Miškininom u Koprivnici u noćnim satima. U jednom trenu došlo je do izlijetanja kod raskrižja...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×