Živčani slom

‘Penzić’ brutalno izvrijeđao policiju: “Vi ste srpska gamad, ku*vini sinovi i korumpirana banda!”

Na sudu je istaknuo kako se osjeća krivim zbog počinjenog prekršaja.

10:00h
0
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Umirovljenik je oštro izvrijeđao policiju u e-mailu, nezadovoljan njihovim postupanjem, a zbog toga je sada osuđen na Općinskom sudu u Varaždinu.

Taj 55-godišnji Varaždinac bio je nezadovoljan postupanjem koprivničkih policajaca u slučaju provale u njegovu kuću i vikendicu te je na adresu elektroničke pošte Policijske uprave koprivničko-križevačke uputio poruku koju možemo u najblažem smislu okarakterizirati kao vrijeđanje policije, piše varazdinski.

– Pi*ka vam materina vlaška, svakom vašem članu obitelji i svim vašim poznanicima, stoko lažljiva, svi ste vi samo srpska gamad koja kreira i podcjenjuje a što ste posijali to će te i žnjet, i pi*ka materina svakom policajcu koji tvrdi da ima status branitelja, svi ste vi ku*vini sinovi i korumpirana banda, slikajte se sa svojim kokosarima iz koprivničke županije, je*o pas svakom mještaninu a vi dobro znate koja ide pa se zato gonite go*nari u plavom ništa ste koristi. Načelnik PU KC živi za trenutak kada ćeš biti u živo u debati sa mnom. Ku*vin sine je*o ti pas mater, pi*ku nacističku tebi i svakom podravcu – napisao je u poruci umirovljenik iz Varaždina.

Na sudu je istaknuo kako se osjeća krivim zbog počinjenog prekršaja.

– U navedeno vrijeme bio sam ljut na PU koprivničko-križevačku budući da mi je opljačkana kuća i vikendica i tražio sam da se to ispita, a budući da nisu postignuti nikakvi rezultati, reagirao sam na neprimjereni način. Žao mi je što je do toga došlo i molim da me se što blaže kazni – rekao je pred sudom.

Sud ga je na kraju kaznio s 380 kuna.

čitam...