ČETVRTA NL BJ-KC-VT

Petarda Tehničara u Kloštru, Graničar slavljem nad Čazmom stigao do premijernog troboda

Rezultate pogledajte u nastavku.

18:56h
0
Foto: Ivan Balija
Ilustracija // Foto: Ivan Balija

Dva Graničara, onaj iz Legrada i onaj iz Bušetine, odmjerila su danas snage na legradskom travnjaku u sklopu 3. kola Četvrte NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Nažalost, Legrađani su izgubili na vlastitom travnjaku. Gosti su do prvih bodova u ligi stigli slavljem 1:2.

Kako je trener Mladen Karan najavio, u Garešnici, 70-ak kilometara dalekome gradu, čekalo ih je tradicionalno neugodan protivnik, Garić. Ferdinandovac je poražen s minimalnih 1:0, čime je još jednom dokazano kako je klub iz Bjelovarsko-bilogorske županije itekako neugodan domaćin.

Pitomača je bila domaćin utakmice sa Suhopoljem koje će htjeti što prije zaboraviti današnju utakmicu. Primili su, naime, čak osam pogodaka od Pitomačana.

Đurđevački Graničar do prvih je bodova došao pred svojom publikom. Rezultatom 2:1 pobijedili su Čazmu.

Županijski derbi igrao se u Kloštru Podravskom. Onamo se iz Cvetkovca zaputio Tehničar, a dočekala ih je Mladost. Najzanimljiviji ogled kojemu su se Podravci veselili okončan je s neočekivano visokih 0:5 za igrače trenera Sovića.

Preostalo je spomenuti kako će sutra u Imbriovcu gostovati Bilogora 91, aktualni prvak iz Grubišnog Polja protiv kojeg će Borac tražiti prve bodove.

Četvrta NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, 3. kolo, 11. rujna, 16.30 sati:

Graničar L – Graničar B 1:2
Garić – Ferdinandovac 1:0
Pitomača – Suhopolje 8:0
Slatina – Dinamo P 4:0
Graničar Đ – Čazma 2:1
Mladost KP – Tehničar 0:5
Borac – Bilogora 91 / nedjelja