24 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Petrol gradi dvije benzinske postaje u Koprivnici
P

Ne propustite

Tvrtka Ri Petrol iz Rijeke kupila je dio prostora bivše asfaltne baze na Varaždinskoj cesti uz koprivničko groblje.  Po cijeni od 710 kuna po kvadratu, Grad će za parcelu od 4.500 kvadrata prihodovati gotovo 3,2 milijuna kuna.

Na tom će mjestu do kraja godine izrasti Petrolova benzinska postaja s pratećim sadržajima – caffe barom, autopraonom, utakanjem i razvozom loživog ulja i autoplinom, rekao nam je direktor Jozo Kalem najavivši otvaranje novih radnih mjesta.

 

– Na takvim tipskim benzinskim postajama, a sa ovim svim sadržajima otprilike radi 12 radnika, na jednoj postaji.
U izgradnju benzinske postaje Petrol namjerava uložiti oko dva milijuna eura, a zainteresiran je s Gradom dogovoriti i uređenje susjednog parkirališta.

– Po Prostornom planu tu je parkiralište za groblje s kojeg bi se trebalo ulaziti na benzinsku, pa nam je želja da se i taj dio zemljišta uredi.

Petrol namjerava u Koprivnici izgraditi još jednu benzinsku postaju, i to u središtu grada. Lokaciju su već odabrali, no Kalem je za sad nije spreman otkriti.

Izvor: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

PROBLEMI U SUSTAVU

Porodiljne naknade kasne, majke bijesne: Ovo je dno dna, moramo od nečega živjeti, a rekli su nam da se snađemo

Veliki problemi nastali su u sustavu isplate porodiljnih naknada, koje velik broj korisnica nije dobilo te je trenutno nepoznato...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×