0.7 C
Koprivnica
Utorak, 5. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
najava

Planinarski pohod u Ludbregu odlična je prilika za pokrenuti se, evo detalja
P

Okupljanje sudionika bit će 6. siječnja na krugovima Centra svijeta u 8 sati

Ne propustite

Planinarsko društvo Ludbreg ponovo organizira tradicionalni rekreacijski pohod i to 11. po redu po Ludbreškoj planinarskoj obilaznici te sve planinare, izletnike, šetače i rekreativce poziva da im se pridruže.

Pohod će se održati 6. siječnja 2023., na blagdan Sveta tri kralja. Krenut će se s krugova Centra svijeta ispred hotela Amalija u 8 sati.

Na pohodu vas očekuju dvije staze, jedna kraća od 13 kilometara koja prolazi kroz Ludbreške vinograde po kojoj ćete moći šetati oko 4 sata i jedna duža od 24 kilometra koja je teža i trajat će oko 7 sati.

Program pohoda:
8.00 – Doček sudionika
9.00 – Zajednička fotografija
9.10 – Polazak na pohod za one koji idu cijelu obilaznicu
9.30 – Razgledavanje grada i kulturno povijesnih znamenitosti uz vodiča za one koji idu na kraću stazu
11.00 – Polazak na pohod za one koji idu kraću stazu
10.00 – Prva stanica za kraći odmor (Vitki Jelen)
13.00 – Druga stanica za odmor (Graci kod klijeti Renate Šumiga (narezak, čaj, kuhano vino, voda, gemišt, kušaona vina, nabava vina raznih Ludbreških sorti )
12.00-18.00 – Degustacije vina u Vinskom podrumu Makar
15.00 – Dolazak sudionika u Ludbreg u centar grada u salu hotela Amalija
18.00 – Večera

Participacija za sudionike iznosi 5€ i uključuje piće dobrodošlice, jutarnju ponuda prije početka, narezak na polovici puta, kuhano vino po putu, vodič za Ludbreg. A ako ćete se htjeti počastiti tradicionalnih grahom, bit će potrebno ujutro na startu kupiti bon od 6,5 €.

Organizatori najavljuju da postoji mogućnost pomoći oko organizacije noćenja, pa im se možete javiti na brojeve 099 400 6738, 099 658 24 48, 098 267 067, a sve ostale informacije možete naći na https://pdludbreg.crtice-hrvatske.com/izlet_opsirnije.php?objava=176.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Najesti se i napiti

Kobasica 5 eura, kuhano vino oko 2 eura, fritule za 4 eura… Provjerili smo kakve su cijene blagdanske klope u centru Koprivnice

Počelo je blagdansko vrijeme, a to u većini gradova znači neizostavnu ugostiteljsku ponudu prigodnih jela i pića na adventskim...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti