6.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Projekt Muze

Ples, zbor, kino na otvorenome i slikanje samo su dio bogatih sadržaja pripremljenih za starije osobe
P

Cilj projekta je uključiti starije osobe u kulturne i umjetničke sadržaje pa će se u sklopu projekta moći okušati u plesu, pjevanju i slikanju, a osnovat će se seniorska kazališna skupina, čitateljski klub te zbor.

Ne propustite

Grad Đurđevac je u suradnji s Gradskom knjižnicom Đurđevac, Muzejom Grada Đurđevca i Udrugom kazališnih amatera Gradskog kazališta Đurđevac prijavio projekt pod nazivom Muze na javni poziv za dostavu projektnih prijedloga Umjetnost i kultura 54+.

Projektom je predviđen niz različitih aktivnosti koje su namijenjene starijim od 54 godine. Cilj projekta je uključiti starije osobe u kulturne i umjetničke sadržaje pa će se u sklopu projekta moći okušati u plesu, pjevanju i slikanju, a osnovat će se seniorska kazališna skupina, čitateljski klub te zbor.

djurdjevac.hr

Večernji sati će biti rezervirani za kino na otvorenom, izložbe i evergreen večeri plesa. Sva stečena znanja i iskustvo u plesu moći će prezentirati na natjecanju u plesu Đurđevačka plesna cipelica. Projekt obuhvaća razdoblje od 18 mjeseci, a ukupna vrijednost projekta je oko 586 tisuća kuna.

Na temu projekta u Gradu je gradonačelnik Hrvoje Janči održao je sastanak sa Majom Belković Došen iz PORA-e i Melitom Birčić, ravnateljicom PORA-e Razvojne agencije Podravine i Prigorja koje su sudjelovale u njegovoj pripremi. Pripremljena je sva potrebna dokumentacija, te je projekt poslan Nacionalnoj zakladi za razvoj civilnog društva.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

aktivan dan

FOTO Sadnjom drva i sudjelovanjem u radionici mališani iz Dječjeg vrtića Tratinčica iz Starigrada obilježili su Svjetski dan šuma

Svjetski dan šuma obilježava se svake godine 21. ožujka, a kako bi se podsjetili na važnost očuvanja šuma, djelatnici...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti